Venus retrograd – pengar, kärlek och lycka

Venus styr dina pengar, dina relationer och framför allt vad som gör dig lycklig. En av de bästa sakerna du kan göra under en Venus retrograd är att noga tänka på vad som gör dig lycklig, vad som ger kärlek och glädje in i ditt liv.

Det är en bra tid att avsluta alla oavslutade affärer du har om ekonomi och relationer. Till exempel kan du komma på en ny plan för att komma ur skulden, du kanske befinner dig i ett ohälsosamt affärspartnerskap som måste återställas eller avslutas, du kanske har en bra affärsidé som behöver mer planering och struktur innan du kan flytta fram.

I dina relationer kan människor från det förflutna komma tillbaka till ditt liv så att du kan lösa alla oavslutade affärer som kan hålla dig tillbaka från att gå vidare med ditt liv. Har du lärt dig läxorna i samband med det förhållandet? Om du upplever utmaningar i ett förhållande kan det här vara en bra tid för försoning.

Venus retrograd tenderar att sakta ner allt som har med pengar och kärlek att göra, vilket ger dig tillräckligt med tid att tänka igenom och se helheten tydligare.

Med Venus retrograd i Stenbocken kommer du sannolikt att fokusera på pengar och affärer, eftersom Stenbocken styr stora företag, skulder, finansiella institutioner, bank och försäkring. Stenbocken styrs också av Saturnus, så du kan behöva omstrukturera din ekonomi och dina relationer eller något som inte fungerar för dig i dessa områden. Det kan finnas slut och slutsatser för att ge plats åt något nytt och mer tillfredsställande att komma in i ditt liv.

Har du tillräckligt med balans i dina relationer? Ger du för mycket? Tar du för mycket?

Det är ett bra tillfälle att undersöka dina utgiftsvanor, och med Venus retrograd i Stenbocken kan du behöva dra åt bältet och bara spendera på det du behöver istället för vad du vill ha.

Eftersom denna retrograd äger rum under helgdagar och nyår, föreslår jag att du väntar till efter den 20 december innan du köper några lyxiga eller stora föremål, eftersom du troligen kommer att upptäcka att det finns stora prissänkningar och massor av fynd när Venus retrograderar. Jag förväntar mig att hitta massor av bra erbjudanden i de flesta butiker.

Om du köper något under denna tid, spara alla kvitton, garantier och garantier, eftersom saker kan gå vilse under en retrograd. Jag köpte en gång en kappa under Venus retrograd för $150,00 och lämnade tillbaka den till butiken eftersom den inte passade särskilt bra. Istället för att återbetala $150.00 till mitt kreditkort, återbetalade de bara $15.00! Det tog mig månader att få ut resten av deras pengar.

På den personliga fronten kanske du träffar någon och känner att du blir kär i dem. Försök att ta det långsamt under retrograden, ta dig tid, för när Venus går direkt den 31 januari 2014 kanske den personen inte är exakt den du trodde att den var och du kan bli väldigt besviken. Så länge du tog det långsamt och inte blev alltför känslomässigt involverad, kommer du inte att känna dig krossad om saker och ting inte blir så bra som du hade hoppats.

Venus styr också ett lands valuta, dess pengar.

Runt om i världen håller vår ekonomi på att skifta och falla isär och under denna retrograd skulle jag inte bli förvånad om vi ser ännu fler konkurser på en global skala och även på ett personligt plan där människor bara sadlar om sig med ekonomiska åtaganden de inte kan uppfylla .

Om du har arbetat hårt, du är skuldfri och dina relationer är sunda och baserade på integritet och förtroende, då kommer denna Venus retrograd i Stenbocken inte att påverka dig negativt. Om du däremot spenderar för mycket och dina relationer är giftiga, kan detta vara en brytpunkt som ger dig möjlighet att balansera din ekonomi och dina relationer igen.

Leave a Comment