Varför tjäna pengar med internetmarknadsföring handlar om en enkel sak

Det är roligt.

När du läser igenom alla olika annonser och försäljningsbrev som säljer det ena internetmarknadsföringsprogrammet efter det andra får de det att verka så enkelt och enkelt.

Och det roliga är att när du kommer bortom hypen och uppblåsta påståenden är det verkligen enkelt och enkelt att tjäna pengar på Internet.

Det enda verkliga som människor kämpar med är att tjäna pengar på nätet konsekvent.

Med det menar jag en stadig ström av kontanter, försäljning och vinster som växer exponentiellt över tiden snarare än engångsförsäljningar och snabbaffärer som dör på vinstocken inom några veckor.

Tyvärr är internetmarknadsföraren som gör flash-in-the-pan mycket vanligare än killen som gör det konsekvent och lönsamt.

Vad är skillnaden mellan de två?

Enkel:

Den första killen – som tjänar pengar över en lång tidsperiod – har en passion för sin produkt, sin marknad och själva marknadsföringsprocessen.

Medan den andra killen – som kanske tjänar en massa snabba pengar en gång och sedan inte kan replikera vad han gjorde för att tjäna pengarna igen – saknar passion för produkten, marknaden och marknadsföringsprocessen.

Detta kan låta nästan elementärt, men det är sant.

Om du bara är inne för pengarna och om du inte riktigt älskar det du gör, minskar dina chanser till långsiktig framgång dramatiskt.

Så om du gillar internetmarknadsföring på något sätt, form eller form, och om du inte konsekvent tjänar pengar, eller några pengar alls, tänk länge och noga på hur mycket passion du har för det du gör – och för marknadsföringsprocessen.

Det kan göra skillnaden mellan att tjäna lite eller inga pengar och att tjäna mycket pengar snabbt och enkelt.

Leave a Comment