Varför sjunker Nanopriset?

Det bästa Crypto-IoT-samarbetet

Tillkännagivandet gjordes från Nanocenter i går. Lanseringen av Nano IoT-laddaren har bekräftats av företaget och den presenterar sig som den mest lovande ingången till IoT-branschen. IoT-laddaren och tillhörande apparat sägs köras på inhemsk nanovaluta.

Lastaren som har släppts hittills är fortfarande en prototyp och funktionerna som hittills har avslöjats i lastarvärdarna är:

  • Det kräver bara att användaren skannar en QR-kod för transaktioner

  • QR-koden initierar en hanterad transaktionsprocess på mikronivå; så det finns ingen anledning att oroa sig för förändringen

  • Än så länge endast kompatibel med NANO-plånböcker

Detta tillkännagivande av Nano Center är en enorm milstolpe för företaget och samhället eftersom laddaren testas och släpps på marknaden med framgång, finns det många verkliga användningsfall som kan användas. Naturligtvis, för att göra detta i verkliga användningsfall, finns det en hel del potentiell hävstång och många iterationer som måste äga rum i förväg.

nanogrenar

Nano är inte det första mynt- och kryptovalutaföretaget som vågar sig in i IoT-utrymmet, det är faktiskt det tredje eller fjärde. Bakom IOTA och flera andra mynt som också finns i utrymmet från och med nu. Men spänningen och förväntan kring detta mynt beror på att företaget innan de gav sig ut på denna resa gjorde sin marknadsundersökning på ett mycket intressant sätt.

Företaget Nano använde sin YouTube-kanal för att börja engagera sig i sin community och feedbacken som fick genom den var ovärderlig för företaget. Communityns reaktion på YouTube-kanalen och dess innehåll berättade mycket tydligt för företaget vad som förväntades av dem och vad de behövde göra.

Företaget med denna affärsdiversifieringsrörelse har potentialen att med denna produkt bli ett globalt varumärke inom IoT-branschen. Bolagets valuta, NANO, börjar också noteras på många, många börser. Vilket är en mycket viktig orsak till myntets breda användning och prisökning på marknaden.

Prisökning, mest väntat

Den senaste veckan har priset på Nano ökat med mer än 90% i värde. Och en ökning med 250 % under de senaste två veckorna. Priset för två veckor sedan var $1,52. Pris/värdeökningen tillskrivs flera orsaker. Bland dem är det faktum att företagets valuta, NANO, har noterats och antagits av många börser och plattformar som en handelbar kryptovaluta.

De andra två anledningarna är ganska intuitiva i den här artikeln, eftersom företaget diversifierade sig in i IoT-djungeln med sin laddningsprodukt och det faktum att dess första nätverksstresstest kom tillbaka med utmärkta resultat. Det är mycket viktigt att varje kryptoföretag har stöd från samhället och det är säkert att säga att NANO gör det. Det aktuella priset på myntet, när detta skrivs, är $3,12.

Leave a Comment