Varför du inte kan locka till dig mer pengar genom att använda lagen om attraktion

Det är allt i sinnet.

Att locka pengar är allt i sinnet. Jag vet att det kanske låter dumt i början, men håll ut med mig ett ögonblick.

Tänk först på de erfarenheter du har haft i ditt liv med pengar. Har det varit svårt för dig att vinna? Tycker du att det är svårt att spara pengar? Har du någonsin startat ett nytt företag eller projekt – planerat det – vidtagit åtgärder och slutade med att ge upp.

Vad händer här?

Det som hände är att ditt undermedvetna inte tillåter dig att locka pengar. Med tiden var han “programmerad” (av sin tro och andras) att inte göra det. Vi har alla olika delar av vår hjärna. En del vi alla är bekanta med är vår “medvetna” hjärna. Vår medvetna hjärna är det som gör att vi kan fatta vardagliga beslut, analysera data och filtrera vad vi ser, hör, säger och gör.

Däremot har vi en annan del av våra hjärnor – en mycket kraftfullare del som kallas det “undermedvetna”. Det här är den del av oss själva som bokstavligen styr oss. Han har ingen aning om vad som är rätt och fel – han accepterar bara vad vi säger till honom. Så om du har kämpat för att locka pengar tidigare, är chansen stor att du har gett ditt undermedvetna “fel” kommandon.

Till exempel, har du någonsin funnit dig själv säga till dig själv, högt eller tyst, “Oavsett vad jag gör, jag kan bara inte locka pengar.” Jag vet att jag verkligen har. Vad jag inte insåg då är hur skadligt det är. Detta uttalande är faktiskt ett kommando. När du säger sådana saker, dömer inte din undermedvetna hjärna orden, den agerar bara på dem. Det står “OK ​​det här är vad du vill att jag ska göra, jag kommer att arbeta för att få det att hända för dig.”

Och det ger det resultatet åt dig varje gång. Här är några andra vanliga uttalanden vi ger oss själva när det kommer till pengar.

“Pengar växer inte på träd”

“Det är svårt att tjäna pengar”

“Konjunkturen har gjort det väldigt svårt för mig att sälja”

“Jag föddes inte för att tjäna pengar”

Nu när du vet hur den undermedvetna hjärnan fungerar kan du se hur skadliga dessa uttalanden är.

Så vad är de goda nyheterna?

Den goda nyheten är att du kan börja installera “ny” programmering i ditt sinne som kommer att fungera för dig att skapa nya resultat.

Du kan “invertera” vart och ett av dessa uttalanden för att få ny programmering, nya övertygelser, nya attityder, nya känslor och nya handlingar – vilket kommer att leda till nya resultat.

Den stora delen med processen är att när du väl har gjort det (och det “fastnar”), kommer ditt undermedvetna att arbeta för att det du säger ska bli verklighet – lika svårt som tidigare att göra saker du inte gjorde. vill. En verklighet.

Vad är hemligheten med att göra detta?

Ange dina påståenden i nutid.

“Att tjäna pengar är lätt för mig.”

“Jag kämpar inte längre för att tjäna pengar”

“Pengar är bra”

“Jag är bra på att tjäna och spara pengar”

Ditt sinne kan avvisa affirmationerna till en början.

Det är ok.

Han är van vid sin gamla programmering och det kan ta lite tid att bli bekväm med de nya tankarna. Var säker på att om du berättar för dig själv dessa “nya” kraftfulla uttalanden tillräckligt ofta och med övertygelse, kommer ditt undermedvetna att acceptera dem och få dem att hända för dig. När du väl har identifierat de uttalanden som hindrar dig från att attrahera mer pengar och medvetet ändra dem, finns det inget som hindrar dig från att attrahera mer pengar, rikedom, bättre relationer och till och med lycka.

Leave a Comment