Varför du behöver otrolig hastighet för att tjäna pengar med AdSense

Nätet är fullt av små webbplatser och bloggar med väldigt lite trafik, vars ägare loggar in på sina AdSense-konton varje morgon i hopp om något slags mirakel.

Det är verkligen tråkigt för även om det inte är något fel med att drömma om att tjäna mycket pengar, kan man inte bara drömma utan att vidta några konkreta åtgärder eller åtgärder för att förverkliga sin dröm. Och att logga in på ditt AdSense-konto varje morgon (efter att inte ha gjort något nytt) kvalificerar sig inte för att kallas konkreta åtgärder för att uppnå din dröm om sunda AdSense-intäkter.

Medan mirakel fortfarande händer hela tiden i den här världen full av skeptiker, är sanningen att du skulle vara bättre att skapa dina egna mirakel istället för att vänta på att de ska anstiftas av yttre krafter.

Det finns några grundläggande sanningar om att tjäna pengar med AdSense som du behöver känna till som webbplatsägare eller bloggare om du vill börja tjäna pengar med AdSense. Förresten, alla dessa faktorer har med hastighet att göra.

i) Den hastighet med vilken nya sidor skapas på din webbplats kommer att ha stor inverkan på dina AdSense-intäkter

Den hastighet med vilken nya sidor skapas på din webbplats kommer att ha en direkt och dramatisk inverkan på dina AdSense-intäkter. Antalet indexerade sidor på din webbplats kommer att ha en direkt betydelse för mängden trafik du får via sökmotorer. Ju högre trafik du har, desto mer sannolikt kommer dina AdSense-annonser att klickas på. Och naturligtvis, ju fler sidor du har på din webbplats med AdSense-annonser som visas, desto fler klick får du.

Prova bara detta lilla experiment. Om du för närvarande postar 1 inlägg eller mer om dagen, ändra det och börja posta 5-7 inlägg om dagen. Du bör se en omedelbar skillnad i dina AdSense-intäkter. Naturligtvis kommer det mesta av effekten att komma över en längre tidsperiod när dina inlägg indexeras. Men du kan föreställa dig hur kraftfullt det kommer att bli om du, några dagar efter att du har gjort fler inlägg, påverkar dina AdSense-intäkter.

Det är viktigt att notera här att det har bevisats att sökmotortrafik i allmänhet är den mest optimala för AdSense-annonser och är den typ som alltid genererar flest klick.

Så den stora frågan här är hur förväntar sig en liten webbplats utan budget för att anställa team av copywriters för att snabbt skapa innehållssidor tjäna pengar på Adsense? Vi kommer att undersöka det här problemet mer i detalj senare i den här artikeln och se hur några smarta bloggare och webbansvariga löser det här problemet på väldigt kreativa sätt.

ii) Den hastighet med vilken du kan skapa nya bloggar kan göra dig en förmögenhet

Jag pratar inte om sploggar eller spambloggar som irriterar alla (förutom de som skapar dem) och som Google hänsynslöst slår ner på dessa dagar. Vem som helst kan skapa hundratals sploggar (med ingenting i dem förutom sökordsfraser och AdSense-annonser) på kort tid. Men få vet vad de ska göra för att snabbt skapa hundratals kvalitetsbloggar med kvalitativt användbart innehåll och de rätta sökorden för att få uppmärksamhet från de viktigaste sökmotorerna.

En strategi som innebär ett snabbt skapande av nya bloggar, som används mycket effektivt av bloggare, är att skapa bloggar baserade på nyheter och nyheter som borde generera ett större allmänintresse under de kommande dagarna. Genom att göra detta har du ett steg upp till nyckelord och sökordsfraser som du vet kommer att bli extremt populära inom en snar framtid. Det kan betyda hundratusentals sökmotorträffar.

Men återigen, hur åstadkommer en obetydlig liten bloggare detta? Det finns ett sätt som inte stör Google och det görs hela tiden. Mer om det senare.

iii) Den hastighet med vilken bakåtlänkar som pekar till din webbplats genereras kommer att påverka trafiken och dina AdSense-intäkter

Tillbaka länkar, vi alla vet, är extremt viktiga. Den hastighet med vilken de genereras kommer att direkt påverka din trafik och i slutändan dina AdSense-intäkter.

Massor av bakåtlänkar eller enkelriktade länkar som pekar till din webbplats kommer inte bara att ge dig mycket trafik utan också förbättra din sökmotorrankning vilket ger dig ännu mer trafik.

Alla som hittar ett sätt att generera det snabbt har hela världen för sina fötter. Läs vidare så får du reda på hur andra gör.

Lösning: Nyckel för att låsa upp AdSense-förmögenheter

Lösningen och nyckeln till att låsa upp AdSense-förmögenheter (och faktiskt alla andra intäkter från affiliateprogram) är att kunna accelerera någon av de tre huvudaspekterna jag nämnde ovan. Webbplatsägare kommer på alla möjliga geniala sätt att göra detta. Här är några av de mest populära.

Leave a Comment