Tradingmål, har du dem?

Vet du vad du verkligen vill uppnå när du handlar? Har du satt upp några mål att arbeta mot? Vet du varför du vill uppnå det uppsatta målet? Vet du vad som krävs för att ha en chans att nå dina mål? Om du inte har mål och en plan för hur du ska uppnå det du vill, då är du som en roderlös segelbåt på havet, du kommer helt enkelt att driva iväg åt vilket håll vindarna och strömmarna tar dig. Du har ingen kontroll! Att sätta upp mål är ett viktigt steg mot att uppnå de saker du vill i livet. Naturligtvis kan du uppnå saker utan att sätta upp mål och skapa en plan som många har, men genom att sätta upp mål och ha en plan för att arbeta blir du mer fokuserad och mer självmedveten om detaljerna för att påskynda dina framsteg.

Vi kan dela upp mål i alla olika kategorier som hälsa och fitness, andligt, familj och relationer, karriär, utbildning, investeringar och ekonomi för att nämna några. Inom varje kategori vi väljer att skapa mål för måste du skapa underkategorier. Så för finansiella mål skulle en av underkategorierna vara affärsmål. Nu, som ett allmänt uttalande, vill alla som bestämmer sig för att bli handlare tjäna pengar. Detta är ett självgjort uttalande, men inte nödvändigtvis ett objektivt sådant, eftersom jag aldrig har träffat någon som bestämt sig för att bli en handlare för att förlora pengar. Så vad är mål och vad är det rätta sättet att skapa dem för att uppnå dem?

Alla önskningar i livet kommer från drömmar, önskningar och behov. Utifrån dessa drömmar, önskningar och behov skapas mål. Processen börjar med att skapa en drömlista utan att låta ditt sinne sätta gränser för dessa drömmar. Låt inte din nuvarande situation eller nuvarande tillstånd begränsa dina tankar om dina drömmar. Skapa din drömlista eftersom det inte finns några hinder. När du väl har skapat en drömlista är nästa process att se över din drömlista och granska varje föremål och se om det är en realistisk dröm, önskan eller behov inom de aktuella förhållandena i ditt liv. Om din dröm var att bo i ett hus på två miljoner dollar vid havet utanför Floridas kust och ditt nuvarande jobb tjänar dig 25 000,00 USD per år och du har små besparingar, skulle den drömmen inte vara en realistisk dröm under dagens förhållanden. Ditt liv. .

Nu, oavsett om du vill göra en drastisk förändring till ett yrke som skulle ge dig högre inkomster eller hitta ett sätt att få ditt sparande att fungera bättre för dig, kommer att bli en klok investerare eller handlare ge dig en mer realistisk chans att förverkliga dina drömmar. . och mål. Nyckeln är att se till att drömmarna och målen är realistiska och trovärdiga för dig. Vissa mål du skapar kommer att vara lätta att uppnå, medan andra mer meningsfulla mål måste vara utmanande, du måste pressa dig själv ur din egen komfortzon.

Så du har bestämt dig för att bli en daytrader för att tjäna de extra pengar du skulle behöva för att köpa ditt drömhus. Ett av hans mål nu är att äga ett hus på havet. När du skapar mål måste du skriva ner dem på papper eller, ännu bättre, på din dator för enkel uppdatering. När du skriver ditt mål måste du vara så beskrivande som möjligt. Skriv inte bara jag vill ha ett hem vid stranden i Florida. Var kreativ med dina drömmar och mål, låt fantasin flöda. Vilken stil av hem drömmer du om? En bondgårdsstil eller ett tvåvåningshus? 4000 kvadratfot eller 10000 kvadratfot? Vilka är färgerna? Hur många sovrum och badrum har den? Kan du visualisera layouten? Finns det en pool på bakgården? Om så är fallet, är den njurformad eller rektangulär? Om så är fallet, skriv det. Ju fler detaljer desto bättre.

Det kommer att finnas tillfällen när du skapar ett mål och upptäcker att du behöver sätta ett annat mål som kommer att vara nödvändigt för att få det större målet du skapat. Tänk på målsättning som ett nödvändigt recept för att skapa en snygg måltid eller baka en tårta. Om du lämnar något utanför receptet, satsar du på resultatet av det receptet.

Om du planerar att bli en lönsam daytrader, vilka hinder kan stå i vägen? Vad krävs för att hjälpa dig att nå ditt mål att bli en daytrader?

Exempel på några hinder skulle vara:

1. Ha tillräckligt med pengar för att finansiera ditt handelskonto.

2. Ha rätt utbildning för att bli en lönsam handlare.

3. Stödjer din make eller partner din idé om att bli en daytrader?

4. Ditt nuvarande arbetsschema eller yrke orsakar problem att fungera

för att nå ditt mål?

5. Finns det en lokal eller internetsupportgrupp?

6. Att hitta rätt mäklare för mina behov.

Objekten ovan är några exempel på några hinder du måste hoppa över för att nå ditt mål som daytrader. För att övervinna hinder du kan ha måste du arbeta med möjliga lösningar. Om ett av dina hinder är behovet av att hitta mer likvida kontanter för att finansiera ditt handelskonto. Du skulle behöva tänka noga och tänka på sätt att göra detta, kanske har du en gammal samling mynt eller andra samlarföremål som du kan sälja för att skaffa det nödvändiga kapitalet. Finns det en vilja så finns det ett sätt!

Varje person kommer att ha sina egna hinder att övervinna. Se alltid till att det är pengar du har råd att förlora och att det inte kommer att förändra din nuvarande livsstil.

Sätt inte orealistiska deadlines på dina mål och drömmar. Vissa av dina mål kan vara pågående utan deadline, andra enkla mål kommer att ha deadlines. Om du tittar på hindren ovan kan du se att en del av dem kan övervinnas på högst dagar eller en vecka. Korrekt utbildning kan ta månader eller mer. Även med det skulle du ha ett kontinuerligt mål att fortsätta att förbättra dig som handlare i många år framöver. Målet att ha ett hus på havet kan ta några år att uppnå, vilket kan vara baserat på målet att bli en framgångsrik daytrader.

När man beskriver vad som krävs för att bli en framgångsrik daytrader, uppstår behovet av att lista mindre mål. Att skapa dagliga uppgifter som hjälper dig att nå dina mål är nyckeln. Skapa en daglig attackplan och arbeta med den planen varje dag. Håll fokus och se tillbaka varje dag för att säkerställa att du har gjort framsteg. Skapa alltid mindre, uppnåeliga dagliga mål som ger dig energi och incitament att arbeta för att uppnå det större målet. Några andra nyckelkomponenter du kommer att behöva arbeta med är de psykologiska komponenterna. Om du behöver förbättra dig för att vara mer tålmodig, skapa ett mål i beskrivande detalj i skrift och visa mycket tålamod under förhandlingen. Om du behöver förbättra dig för att bli mer beslutsam, gör samma övning med tålamod. Nyckeln är att bli mer medveten om vad som verkligen krävs för att nå ditt mål.

Det är inte så enkelt som att bara säga att jag vill bli en framgångsrik handlare. Du hittar först receptet och samlar ihop alla ingredienser och jobbar ihop dem. Nyckeln till att nå dina mål är att du tar dig tid och är noga med att göra allt som krävs för att nå slutresultatet. Jobbar med alla små detaljer varje dag och fokuserar och ger huvudfokus på den dagliga uppgiften och ser de dagliga framstegen.

En snabb genomgång för att sätta upp mål

1. Skapa en drömlista

2. Gå igenom listan för att se om drömmarna är realistiska, praktiska och trovärdiga.

3. Skriv en beskrivande detalj av dina drömmar i ett positivt uttalande eftersom det redan har uppnåtts.

4. Skapa en lista över alla hinder du behöver övervinna för att nå dina mål.

5. Skapa en underlista med genomförbara mål som kan uppnås på en vecka.

6. Skapa en daglig plan för attack och planerat arbete.

7. Skapa en daglig att-göra-lista att arbeta med varje dag.

8. Gå igenom varje dag, vecka och månad för att granska dina framsteg.

9. Justera alltid dina mål högre när du har nått uppsatta mål.

10. Ha alltid pågående mål som aldrig tar slut.

11. Om du stöter på ett stopp, ett problem eller ett bakslag, leta alltid efter en annan vinkel att prova.

12. Ge aldrig upp! Finns det en vilja så finns det alltid en väg

Leave a Comment