Tjäna pengar online genom att svara på enkäter för nybörjare

Om du är ny på betalda undersökningar, kan du spekulera i hur jag börjar tjäna pengar genom att svara på onlineundersökningar? Den här artikeln är en riktlinje för nybörjare till betalda undersökningar och se till att följa mina steg-för-steg-riktlinjer nedan för att komma igång snabbt och bra.

1. Kom ihåg detta: Betala INTE någon för att svara på betalda onlineundersökningar under några omständigheter. Det är vanligtvis GRATIS att svara på betalda undersökningar och få pengar. Auktoriserade betalda undersökningar och marknadsundersökningsföretag debiterar dig inte, i själva verket betalar de dig för din åsikt.

2. Skapa ett dedikerat e-postkonto. Du kommer att få många e-postmeddelanden och kommer att behöva en separat e-postadress för e-postinbjudningar till enkäter. Obs: du måste stänga AV ditt skräppostfilter eller ställa in alternativet för skräppostfilter så att e-postmeddelandena inte raderas direkt från skräppostmappen, normalt kan du missa sökmejlen.

3. Du kanske vill öppna ett gratis PayPal-konto. Flera undersökningssidor tillhandahåller din betalning via PayPal. Det är 100 % gratis att skicka pengar och 100 % gratis att acceptera betalning om du har ett baskonto, en låg transaktionsavgift för att använda Premier- och Business-konton för att ta emot pengar, och det är vanligtvis snabbare än att betala med check.

4. Registrera dig hos alla riktiga onlineundersökningsföretag du kan hitta, börjar med de 10 bästa undersökningspanelerna som betalar pengar. Se till att verifiera ditt medlemskap i undersökningspanelen. Detta innebär vanligtvis att du klickar på länken i bekräftelsemailet som skickas av undersökningspanelen efter att du har registrerat dig. Detta är ett viktigt steg för att registrera dig. Jag rekommenderar att du tar dig tid att registrera dig för ALLA äkta undersökningssajter du kan hitta. Anledningen är väldigt grundläggande, ju fler enkätsajter du registrerar dig för, desto fler enkätinbjudningar måste du göra.

5. Tips för att hålla sig borta från bedrägerier.

De. Om du stöter på en webbplats för enkäter på Internet, se till att kontrollera deras policy. Om du inte är nöjd med integriteten eller om de inte har en sekretesspolicy online, undvik dem.

B. Notera den största skillnaden mellan betalda undersökningssajter och webbplatser med betalmedlemserbjudanden. De senare hävdar ofta att de är undersökningssajter, i själva verket är deras huvudsakliga specifika verksamhet betalerbjudanden. Det är de platser där du får betalt för att registrera erbjudanden och ofta måste du betala eller erbjuda kreditkortsuppgifter när du registrerar dig för gratiserbjudanden.

w. Undvik sajter, betalda eller gratis, som erbjuder kända bedrägerier eller spam, ofta hävdar dessa sajter att de har en lista på över 300, 400 eller till och med över 500 betalda enkätsajter, faktum är att DET INTE FINNS TRE HUNDRA betalande enkätsajter! ) De handlar bara allt de kan hitta för provision oavsett bedrägeri eller spam och de är inte att lita på.

6. Tips om att bedriva forskning.

De. Var äkta med dina personliga profiluppgifter när du går med i undersökningsföretag.

B. Svara snabbt på enkätinbjudningar. Många undersökningar har kvot och mycket snabb fyllning, särskilt stora och snabbt betalande undersökningar för att kvalificera sig.

7. Tips för att få betalt.

Se till att spara inbjudningsmail för undersökningar som du uppfyller kraven och har fyllt i, särskilt de i fokusgruppen för interaktiva webbenkäter. Du vill ha bevis på ditt engagemang när det finns ett problem.

8. Ha tålamod.

Detta är mycket viktigt för nybörjare. Det kan ta ett tag att få pengarna eftersom många undersökningssajter har minimala betalningskrav och det kommer att ta tid att behandla betalningen. Likaså tar det tid att skaffa mer forskning. För mig personligen fick jag inga pengar eller andra förmåner den 1:a månaden, jag hade flera poäng eller andra, men inte mycket att ta ut, och pengarna började komma först mot slutet av 2:a månaden. Också strax efter två månader började jag ta emot och uppfylla kriterierna för andra undersökningar som inkluderade dessa banbrytande undersökningar som onlineundersökningar och fokusföretag.

Att ta betalda undersökningar gör mig inte rik, men jag njuter av det. Med forskningspengarna jag tjänade köpte jag förra året mig en helt ny laptop! Jag köpte också leksaker, DVD-skivor, presenter, böcker och andra produkter till min son, fru och familj. Betald undersökning är definitivt en enkel att göra och rolig metod för att tjäna mer pengar att spendera, och det är verkligen värt min tid!

Leave a Comment