Tjäna pengar hemifrån snabbare – ignorera dina vänner och familj

Vad är det svåraste med att tjäna pengar hemifrån?

Är det statlig byråkrati? Avslaget? Bristen på erfarenhet? De smärtsamma misstagen?

Som en som har tjänat pengar hemifrån länge och visat andra hur man gör samma sak måste jag säga att det inte alls är så.

Enligt min erfarenhet är den svåraste delen av att försöka tjäna pengar hemifrån alla människor du älskar och respekterar som försöker få dig ner.

Och sanning.

Lika säker som jag skriver den här artikeln kommer det att finnas människor i din familj, din vänkrets och särskilt ditt arbete som kommer att göra allt för att få dig att falla.

Varför gör de detta?

Är det för att de är elaka, grymma och hatar dig?

Nej. Vanligtvis är dina vänner och nära och kära bara rädda.

Här är vad jag menar med det:

I många fall kommer folk att försöka stoppa dina framsteg (förmodligen oavsiktligt) för när du väl “får” vad du gör, kommer de att börja inse att de måste göra mer för sig själva.

De vill alla ha det du har och jagar det, men de flesta människor saknar motivation och mod att gå för det.

Och så, om du får det, kommer de att inse att det inte finns någon anledning i världen till varför de inte skulle göra det också.

Detta är mycket viktigt att inse.

För jag kan garantera dig nu – i samma sekund som du bestämmer dig för att tjäna pengar hemifrån och börjar göra de saker beslutet innebär (som att vara uppe sent och på helger göra saker, inte gå ut så mycket och inte vara intresserad av samma saker du inte -företagare vänner och familj är intresserade av), kommer du att bli ett mål. Folk kommer att försöka få ner dig.

Se bara till att du inte tar det personligt och inte bråkar med någon.

Du kan inte låta någon komma åt dig så. Fortsätt bara att göra det du behöver göra.

Fortsätt arbeta med ditt företag, lär dig om försäljning och marknadsföring och fortsätt göra saker som alla andra är för rädda eller “för bra” för att göra.

Leave a Comment