Tjäna på Dog Track med ett pengahanteringssystem

Vad är det bästa sättet att öka dina chanser att tjäna pengar på racerbanan? Först och främst måste du ta reda på hur du kan minimera din risk och maximera dina chanser att träffa de insatser du lägger. Men hur gör man? Det bästa sättet att göra detta är med ett handikappsystem och här är varför.

Om du går på banan utan någon plan, ens bara en gång i veckan, kommer du att förlora pengar. Det gamla ordspråket är sant: “Om du misslyckas med att planera, planera att misslyckas.” Men det är också sant att “lyckan gynnar de förberedda”. Om du förbereder dig för att vinna INNAN du går ut på banan kommer du att ha det mycket bättre än 99 % av människorna som åker dit.

De flesta som satsar på hundar har inget system. De bara tittar snabbt på utställningen, ser en hund som “ser bra ut” för dem och lägger ett vad. För det mesta kommer hunden inte in, men märker knappt. De är för upptagna med att skanna nästa lopp efter ännu en “snygg” hund.

Om de hade ett bra handikappsystem att använda innan de gick ut på banan skulle de ligga långt före spelet. De skulle veta vilken hund som är bra baserat på faktorerna som avgör om en hund sannolikt kommer att vinna eller inte. Istället tittar de på faktorerna som “hoppar ut” för alla som tittar på sidan.

Tycker de verkligen att det är så självklart? Om det vore så enkelt att utse vinnarna bara genom att ta en snabb titt på programmet, skulle alla utse vinnaren i varje race. Att vinna hundarna fungerar inte så. Så ge dig själv den fördelen du behöver för att vinna.

Skaffa ett bra handikappsystem för vinthundar och använd det för att välja vinnare baserat på beprövade faktorer snarare än gissningar, lyckotal och snabba beslut. Detta är det bästa och snabbaste sättet att välja vinnare på racerbanan och öka din bankrulle.

Leave a Comment