Tips och idéer för att spara pengar

Att spara pengar i mataffären är förmodligen din bästa satsning när du försöker budgetera, särskilt om du har barn. Få inte slut på kuponger eftersom det är väldigt enkelt att använda dem och du sparar mycket pengar. Två sajter fulla av kuponger är coupons.com och en annan favorit är The Krazy Coupon Lady. Hon har en fantastisk blogg samt en enorm databas med kuponger på allt du kan leta efter. En annan sak som hjälper är att äta hemma. Du skulle inte tro hur mycket pengar du spenderar på att äta ute. Försök att laga mat varje kväll för att bryta upp det och göra det lite roligare. Det finns miljontals webbplatser som erbjuder fantastiska recept. Gör en sökning på Google så hittar du många och sparar pengar varje vecka.

Om du gillar att äta ute, prova dessa tips. Undvik alkoholhaltiga drycker, de kommer att lägga till en enorm summa på din faktura. Observera även förrätter och desserter. Fråga din servitris innan du beställer om specialerbjudanden. Gå på lunch istället; lunchmenyer är alltid billigare. Du får samma mat till ett lägre pris. Kolla efter early bird-kampanjer eller sena kvällsrabatter. När du går med dina barn kan du gå till platser som erbjuder gratis barnmåltider med en betalande vuxen. Leta efter onlinerestaurangkuponger också.

Innan du handlar kläder till dina barn, kolla online för erbjudanden, kupongkoder och reor. Om du gillar att handla online finns det kuponger för allt. Gå med i Ebates där det är gratis, och du får faktiskt ett presentkort på $10 bara för att gå med. Varje månad skickar de dig en check på en procentandel av vad du spenderat. Du kan också spara på kläder till dina barn genom att gå till konsignationsbutiker. De har oftast fina kläder som knappt har använts.

Möbler är på samma sätt. Gå till Goodwill eller ge den till mig. Om det ser grovt ut, lägg på ett lager färg så ser det ut som nytt igen. Du kanske gillar nya möbler, och du kanske känner att du lurar ditt barn med nya möbler. Din familj och dina barn kommer inte att märka det och vänner och familj kommer att bli imponerade av din list och ekonomi.

Gå till lågprisbutiker för att inreda ditt hem eller barnrum. Du kan ofta hitta bra heminredning i lågprisbutiker. Få inredningsidéer från varuhus, webbplatser eller någon annan reklamplats, och återskapa utseendet med föremål från secondhandbutiker och lågprisbutiker.

Vill du ta med barnen på bio? Gå till matinéen, om det finns en. Biografer har ofta erbjudanden där om du köper popcorn och drycker i en viss storlek kan du få gratis påfyllning. Ta påsar att lägga varje barns popcorn i och ta tillbaka hinken för att fylla på. Drycker kan du göra samma sak. Vissa teatrar erbjuder gratis koppar av just denna anledning. Kontrollera med teatern för att säkerställa att de inte har en policy mot detta. Vill du ha rabatterade biljetter? Köp Entertainer-kupongböcker för ditt område. De har alltid bra kuponger. Sök efter “underhållningskupongbok.

Massor av tips och idéer, se till att lämna kommentarer, frågor eller tillägg.

Leave a Comment