Tips för att säkerställa att ditt kontantlån godkänns

Du har lokaliserat en fastighet som är den ökända “diamanten i roughen”. Köpeskillingen är otroligt rimlig och med rätt uppdateringar och förbättringar skulle fastigheten kunna säljas med en rejäl vinst. Det här låter bra, men plötsligt inser du – hur kan jag köpa fastigheten och fixa den?

Ange ett kontantlån. Detta är ett fantastiskt alternativ om du snabbt behöver säkra pengar för att avsluta ett stort fastighetsköp.

Det är i ditt bästa intresse att ta en stund och fundera över hur du planerar att presentera ditt projekt för en kontantlångivare i Los Angeles, eftersom det finns några steg som måste tas när du ansöker om ett kontantlån.

Tips nr. 1 – Skicka in en detaljerad personlig ekonomisk redogörelse

Privata långivare i Los Angeles och på andra håll i Kalifornien är vanligtvis inte lika bekymrade över din skuld i förhållande till inkomst som en traditionell banklångivare. Det är dock fortfarande värt att visa för långivaren att du är fullt kapabel att betala tillbaka de lånade medlen. När du skapar ditt personliga bokslut, se till att kontrollera din kreditvärdering och kreditupplysning för eventuella problem eller röda flaggor. Till exempel, om du har haft en konkurs, utmätning eller annan osäkra fordringar, inkludera en sammanfattning av vad som hände, lärdomar osv.

Tips #2 – Skapa ett prospekt som beskriver din erfarenhet av fastigheter och/eller andra kommersiella satsningar

Långivare med hårda pengar är mer benägna att godkänna en låneansökan från någon som har verklig erfarenhet av fastighetsinvesteringar, reparation och renovering av hem, etc. Men om du inte har någon erfarenhet inom detta område, oroa dig inte. Ta dig tid att förklara din professionella bakgrund och erfarenhet av andra affärsprojekt och projekt.

Tips #3 – Var transparent och ärlig

Transparens är absolut nödvändigt när du ansöker om ett privatlån. Var noga med att skicka in all begärd dokumentation till långivaren och var ärlig om eventuella problem med fastigheten som kommer att köpas med lånemedlen. Transparens är extremt viktigt eftersom du kommer att arbeta direkt med beslutsfattaren snarare än en mellanhand på din lokala bank. Det är därför det är så otroligt viktigt att bygga förtroende i den här typen av transaktioner.

Tips #4 – Skapa en sammanhängande berättelse om varför din låneansökan ska godkännas

Se till att din ansökan är sammanhängande och begriplig. Detta gäller särskilt för den del av låneansökan där ekonomiska prognoser begärs. Om en långivare med hårda pengar inte kan förstå din redovisningsmotivering och det inte verkar finnas en realistisk väg till lönsamhet, kan ditt lån med hårda pengar i Los Angeles nekas.

Om du har identifierat en investeringsfastighet med enorm uppskattningspotential, överväg att kontakta Los Angeles Expert Cash Lender för att hjälpa dig att förverkliga dina investeringsdrömmar.

Leave a Comment