Telefonsex – en hemlig men genomförbar hemaffär

Jag vågade göra det. Jag kunde inte komma på någon anledning att åtminstone inte försöka. Jag blev förvånad över hur lätt det var att sätta upp och börja tjäna pengar.

Låter bra, eller hur? Tja, den delen är sant, att starta och starta ett telefonsexföretag är enkelt. Det är roligt, spännande och riktigt bra för ditt ego. Alla saker du kan föreställa dig om att ha en hemlig identitet, en nattvärld av fetischer, perversioner, mystiska män som har hemligheter de behöver dela med NÅGON. Jag skulle kunna ägna månader åt att berätta för dig allt det positiva med telefonsexbranschen. Jag kan ägna flera år åt att berätta anekdoter och trivia från “andra sidan”, och kanske en dag sätter jag mig ner och skriver ner allt. Kanske, men förmodligen inte.

Jag kan tillägga att det finns gott om skäl att INTE starta ett telefonsexföretag heller.

  • Moraliska motiv (dessa verkar inte lika giltiga för mig som de gör för någon annan),
  • Tidsbegränsningar (vampyrer sover mer än du),
  • Hårt arbete (ja, dagliga timmar med pappersarbete, underhåll av webbplatser, personal-/anställningsfrågor, reklam och marknadsföring),
  • Flytande inkomst (sommaren är långsammare),
  • Vänner och familj (alla klarar inte av att gå ut!)

Nu, efter 4 år i branschen, tror jag inte att jag lämnar. Det passar min livsstil perfekt och det kan säkert passa din också. Det finns saker att tänka på, vill du jobba för någon annan, tjäna pengar via telefon vilket är så mycket enklare, eller vill du starta ditt eget imperium och göra allt jobb själv? Åh, det finns ett annat alternativ, du vill bara marknadsföra telefonsexföretag som en affiliate och tjäna en provision för ditt arbete. Det finns fördelar med varje alternativ, såväl som många kombinationer av alternativ som kan fungera för dig. Mitt bästa råd är att närma sig det som alla andra småföretag; arbeta hårt, var smart, håll ögon och öron öppna för råd och försök alltid lära dig något nytt.

Jag behöver inte berätta för någon hur man har telefonsex, det verkar naturligt för alla som är intresserade av att prova det. jag han kan tala om för dig om du verkligen tycker att du behöver bli tillsagd. Jag antar att det skulle vara som att lämna träningshjulen på din tvåhjuling, även om de kunde ha tagits bort vid det här laget.

Mitt bästa råd till alla om samtal är:

  • Var ärlig och uppriktig mot dem som ringer. De kan se om du matar dem en linje bara för att klara ytterligare 5 minuters arbete. Vem vill höra skitsnack?
  • Forskning olika fetischer, kinks och fantasier. Du behöver inte veta allt, men det är mycket mer lönsamt om du vet något som folk är intresserade av att prata om. Om du inte är bekant med något, säg det i förväg. Den som ringer kommer att gilla det även om han bestämmer sig för att ringa någon annan.
  • Lyft inte luren om du inte är fokuserad och på ett “redo att arbeta” humör. Det är uppenbart för alla som bryr sig om du lagar middag eller tvättar.
  • Var professionell. Uppringare gillar ibland att prata om andra telefonsextjänster. Håll hemligheter, skvallra inte och kom ihåg att respektera de andra telefonsexarbetare du känner (även de du inte gör!)
  • Bråka inte om uppringare (det händer!) Det finns mer än tillräckligt med uppringare där ute, du behöver inte bråka!

Jag tror att det räcker för idag. Jag vill inte göra det här på en gång. (åh, det är mitt bästa råd; låt dem alltid vilja ha mer!)

Leave a Comment