Steg för steg guide för att investera i Bitcoin

Tja, som med de flesta – om inte alla – saker i livet måste du köpa det innan du kan investera i det. Att investera i Bitcoin kan vara mycket utmanande, och det är om du inte har steget lagt framför dig.

Först måste du veta att Bitcoin är en typ av kryptovaluta, en av de första digitala valutorna, som uppfanns, designades och utvecklades av Satoshi Nakamoto och släpptes för allmänheten 2009.

Och därifrån gjordes uppdateringar och förbättringar av ett nätverk av mycket erfarna utvecklare och plattformen finansierades delvis av Bitcoin Foundation.

Eftersom bitcoin har blivit ett hett ämne av intresse och många investerar i det är det ingen skada om du också får lite digital rikedom. Intressant nog kunde Bitcoin-företag 2012 bara samla in 2,2 miljoner dollar.

Trots prisfallet i år fortsätter kryptovalutan att växa hos både användare och handlare som accepterar den som betalningsmetod.

Så hur kan du vara en del av handlingen? Att investera i Bitcoin för den genomsnittlige Joe kan vara enkelt om han bara köper några.

Att köpa idag har blivit enkelt med många företag över hela USA och runt om i världen som är inblandade i köp- och säljverksamheten.

För amerikanska investerare är den enklaste lösningen Coin Base, som är ett företag som säljer BTC till människor till en vinstmarginal som vanligtvis ligger runt 1% av det aktuella marknadspriset.

Om du vill ha en traditionell börs kan Bit Stamp vara ett bättre alternativ eftersom användare inte bara kommer att handla med företaget utan med användarna.

Företaget agerar endast som mellanhand. Likviditeten är högre och du kan nästan alltid hitta någon annan att ta över den andra sidan av din handel.

Avgifterna börjar på 0,5 % och går upp till 0,2 % om du har handlat mer än 150 000 USD under de senaste 30 dagarna. Alla dessa är redan medel för investeringar på sitt eget sätt, eftersom ju mer du köper BTC, desto mer vinst kommer du att samla på dig om du väljer att lagra den eller sälja den vidare till andra traditionella köpare till ett högre pris än vad du köpte med företag, verkliga.

Du kan även köpa bitcoins på annat sätt än bytet. En av de mest populära vägarna till offlineläge är Local Bitcoins, som är en webbplats som förbinder dig med potentiella köpare och säljare. Vid köp spärras mynt från säljaren i deposition, varifrån de endast kan släppas ut till köpare.

Men att köpa bitcoins offline måste göras med lite extra försiktighet, vilket alltid är vanligt, precis som när man träffar en främling. Träffas under dagen på allmän plats och ta om möjligt med en vän.

Bitcoin är det hetaste på nätet just nu. Investerare och riskkapitalbolag satsar på att det är här för att stanna. För den genomsnittlige Joe finns det många sätt att investera och köpa Bitcoin.

I USA är de mest populära vägarna Coin Base, Bit Stamp och Local Bitcoins. Var och en har sina fördelar och nackdelar, så gör din forskning för att hitta den som passar dig bäst.

Leave a Comment