Starta ditt hemföretag och tjäna pengar direkt – utan någon talang, erfarenhet eller kompetens

Av någon anledning är folk tveksamma till att starta ett hemföretag och tjäna pengar hemifrån eftersom de inte anser sig vara “kvalificerade”. De tror att de behöver mer utbildning. De känner att de går miste om något och är inte säkra på att de är “redo”.

Men faktum är att du kan tjäna pengar hemifrån (eller någon annanstans) utan att veta något om affärer, försäljning, marknadsföring eller att driva ett företag.

Hur jag vet?

För det händer människor utan kompetens, talanger, pengar eller erfarenhet hela tiden.

Faktum är att de flesta riktigt framgångsrika affärsmän inte är bra på allt deras företag gör. De delegerar och lägger ut på entreprenad. De hittar folk att göra saker de inte kan eller inte är bra på och fokuserar bara på en eller två saker de är bra på.

Jag tror att det bästa exemplet på detta skulle vara – och jag hatar att använda det här exemplet, men det är passande – Hugh Hefner, ägaren till tidningen Playboy.

Han skapar sina tidningar och skriver, säljer, fotograferar eller något. Han går liksom runt i sin dräkt med damerna hela dagen. Han är personligheten bakom operationen. Och det är vad han gör. Han överlåter allt annat till andra som är mer kapabla än han är.

Och genom att omge sig med talang snarare än att försöka “vara” talangen byggde han upp Play Boy-imperiet.

Nu säger jag inte att du måste komma in i ett busigt tidningsavtal eller något liknande. Vad jag menar här är att du kan starta ditt hemföretag när du vill. Om du inte vet vad du gör, hitta helt enkelt folk att göra saker du inte kan eller vill göra och fokusera bara på en eller två saker du kan göra.

Nuförtiden, med Internet och de många auktionssajterna från billiga tjänsteleverantörer, kan du lägga ut i stort sett vad du vill – försäljning, redovisning, marknadsföring, copywriting, allt.

Så om du vill starta ett hembaserat företag, låt inte rädslan för att inte veta tillräckligt om affärer eller brist på erfarenhet från verkligheten stoppa dig.

Leave a Comment