Starta din egen Dip Mix-verksamhet – Sälj vid speciella evenemang

Du kan starta din egen chip-dipmix-verksamhet för under 400,00 USD. Jag har sålt dipblandningar i flera år och har tjänat mycket pengar med väldigt lite arbete. Det är såsblandningar gjorda på olika örter och kryddor som du blandar med gräddfil och majonnäs. De är fantastiska med chips, kringlor, fläskskal, färska grönsaker och smörgåsar. Med samma blandningar kan du göra såser, cheesecakes, patéer, salladsdressingar och de ser bra ut på bakad potatis.

Du kan också enkelt lägga till dessertmixar till din produktlista. Det här är torra blandningar som du blandar med färskost och vispad topping (som Cool Whip). De gör en underbar ostkaka utan bakning, fruktsås, bagelpålägg, gräddpaj, parfait eller mousse. Både dippblandningarna och dessertblandningarna kommer i en liten blixtlåspåse. De håller upp till ett år i ditt skåp i rumstemperatur.

Allt du gör är att köpa blandningarna från ett mixföretag och klistra dina egna etiketter på påsarna. Presto! Nu har du ett dipmixföretag. Du kan sälja dina varor på loppmarknader, festivaler, bondemarknader, hantverksmässor, mässor och alla andra typer av speciella evenemang. Allt du gör är att förbereda prover av varje smak och tillhandahålla billiga kringelstavar som kunderna kan prova såserna på. En smak och de säljer slut.

Försök att köpa dina blandningar från ett företag som lär dig verksamheten. Hitta en som har en start- och bruksanvisning som du kan använda. Detta är tecknet på ett verkligt professionellt företag som verkligen är engagerat i din framgång. En manual kommer att visa dig alla knep för att lära dig de bästa sätten att utföra dina affärer medan du fortfarande lär dig. Köp inte bara ett företags mixar och gå sedan ut på egen hand för att försöka lära dig verksamheten. Hitta ett företag som hjälper dig att sälja och göra saker rätt med ditt nya företag. Det är inget svårt med den här verksamheten, men du behöver någon som visar dig vägen. Det hjälper dig bara att lära dig verksamheten mycket snabbare och med färre misstag.

Du säljer 3 doppblandningar för 10,00 USD. Din vinst är cirka 60%. Med andra ord kommer du att tjäna cirka 6,00 USD per försäljning. Inga säljkunskaper krävs. Produkten säljer sig själv när kunden provar produkten.

Det finns många fördelar med en dipmix-verksamhet:

– Du kan arbeta enligt ditt eget schema – deltid eller heltid. Gör prover dagar innan ditt evenemang. Fullt flexibla öppettider.

– Det här är en rolig verksamhet. Alla event där du säljer är roliga event. Du har roligt och på köpet tjänar du pengar också. Vad kan vara bättre?

– Inga löpande avgifter. Allt du gör är att köpa blandningarna i grossistledet från ett mixföretag och sätta din etikett på förpackningen. Detta är ditt enda krav. Mycket billigare än en franchise.

– Startkostnaderna är mindre än $400,00 för en mängd olika smakblandningar.

– Det är en produkt av stor masstilltal. Alla gillar åtminstone några såssmaker. Viktmedvetna personer kan också göra en “lätt” version av såserna med hjälp av lätta eller fettfria versioner av ingredienserna.

– Du behöver inte oroa dig för att produkten ska förstöras om den inte säljer snabbt. Alla smaker säljer, vissa säljer bara snabbare än andra. Du behöver inte oroa dig för att behöva slänga några.

– Doppningsblandningar väger väldigt lite och tar liten plats i ditt fordon. Du kan lagra produkter för tusentals dollar i en stor plastbalja. Det är också lätt att ta sig in och ut ur en byggnad för snabb monterinstallation.

– Dippblandningar är färdigförpackade livsmedel. Det betyder att du i de flesta, om inte alla stater, inte behöver ta ut moms, spåra skatter eller betala moms.

– Du kan enkelt lägga till andra teammedlemmar för att utöka din verksamhet till andra platser. Du kan ha flera bås på olika platser bara genom att bemanna båsen och göra fler prover. Att utbilda din personal är en enkel sak eftersom provtagning av produkten gör försäljningen åt dig. Din personal tar bara pengarna och ger dig pengar.

– Bäst är vinsterna. Cirka 60%, ännu mer för dessertblandningar (som kommer att säljas av 3 för R$ 12,00).

Det är en enkel, lukrativ verksamhet med produkter som säljs året runt. Människor behöver äta, även under en lågkonjunktur, och allmänheten älskar såsblandningar. För en så liten investering är det svårt att hitta ett bättre erbjudande för att starta ett litet företag hemifrån.

Vill du komma in i chipdip-branschen? Kolla in e-boken jag skrev som heter “START YOUR OWN DIP CHIP BUSINESS”. Det är 99 sidor med bara specifik information om hur du startar och driver din egen dipmix-verksamhet.

Ring 513-752-2646 för mer information.

Leave a Comment