Saker som ser positivt ut för kryptovalutor

Även om det har skett marknadskorrigeringar på kryptovalutamarknaden under 2018, är alla överens om att det bästa är att komma. Det har funnits ett antal aktiviteter på marknaden som har vänt utvecklingen till det bättre. Med rätt analys och rätt dos av optimism kan alla som investerar på kryptovalutamarknaden tjäna miljoner på det. Kryptovalutamarknaden är här för att stanna på lång sikt. Här i den här artikeln ger vi dig fem positiva faktorer som kan stimulera till mer innovation och marknadsvärde i kryptovalutor.

1. Innovation i stor skala

Bitcoin är den första kryptovalutan på marknaden. Den har det maximala antalet användare och det högsta värdet. Det dominerar hela värdekedjan i kryptovalutasystemet. Det är dock inte problemfritt. Dess största flaskhals är att den bara kan hantera sex till sju transaktioner per sekund. Som jämförelse, kreditkortstransaktioner i genomsnitt några tusen per sekund. Det verkar finnas utrymme för förbättringar i transaktionsschemaläggning. Med hjälp av peer-to-peer transaktionsnätverk på blockchain-teknik är det möjligt att öka volymen transaktioner per sekund.

2. Legitima ICO:er

Medan det finns kryptovalutor med stabilt värde på marknaden, skapas nyare mynt som är designade för att tjäna ett specifikt syfte. Mynt som IOTA är avsedda att hjälpa IoT-marknaden att byta energimynt. Vissa valutor tar itu med frågan om cybersäkerhet genom att tillhandahålla krypterade digitala valv för att lagra pengarna.

Nya ICO:er presenterar innovativa lösningar som revolutionerar den befintliga marknaden och ger nytt värde till transaktioner. De vinner också marknadsauktoritet med sina användarvänliga börser och pålitliga backend-operationer. De förnyar sig både på tekniksidan när det gäller användningen av specialiserad hårdvara för gruvdrift och på finansmarknadssidan, vilket ger mer frihet och valmöjligheter till investerare på börsen.

3. Tydlighet i regleringen

I det aktuella scenariot studerar de flesta regeringar effekten av kryptovalutor på samhället och hur deras fördelar kan tillfalla det bredare samhället. Vi kan förvänta oss att det kommer rimliga slutsatser enligt resultatet av studierna.

Få regeringar går redan in på vägen för att legalisera och reglera kryptovalutamarknader som vilken annan marknad som helst. Detta kommer att förhindra okunniga privata investerare från att förlora pengar och skydda dem från skada. Regleringar som driver tillväxten av kryptovalutor förväntas dyka upp under 2018. Detta kommer potentiellt att bana väg för en utbredd användning i framtiden

4. Ökad användning

Det finns en enorm entusiasm för tillämpningen av blockchain-teknik i praktiskt taget alla branscher. Vissa startups presenterar innovativa lösningar som digitala plånböcker, betalkort för kryptovalutor, etc.

Kryptovalutors rykte som ett transaktionsmedel kommer att stärkas när fler människor litar på detta system. Även om vissa startups kanske inte överlever, kommer de positivt att bidra till den allmänna hälsan på marknaden genom att skapa konkurrens och innovation.

5. Finansiella institutioners investeringar

Många internationella banker tittar på kryptovalutascenen. Detta kan leda till att institutionella investerare kommer in på marknaden. Inflödet av betydande institutionella investeringar kommer att underblåsa nästa tillväxtfas för kryptomarknaderna. Det har fångat många banker och finansinstitutioner.

När överraskningarna och flaskhalsarna kring kryptovalutor avtar kommer det att finnas mer acceptans från traditionella investerare. Detta kommer att leda till välbehövlig dynamik och likviditet för alla växande finansmarknader. Kryptovaluta kommer att bli de facto valutan för transaktioner runt om i världen.

Leave a Comment