Saker du bör veta om Bitcoin Black

Vad är Black Bitcoin?

Bitcoin Black är i grunden folkets kryptovaluta, av folket för folket. Det kommer att användas som ett peer-to-peer-betalningssystem som återför makten till folket.

Om vi ​​pratar om Bitcoin, så misslyckades Bitcoin med detta, det verkliga värdet kommer från verklig användning av ekosystemet och bemyndigande av människor. Bitcoin-transaktioner är långsamma och dyra, och Bitcoin kan sägas vara något centraliserat. Bitcoin tar makten från folket eftersom det är hårt manipulerat och genom cykler som avskräcker kryptovalutadeltagare i allmänhet.

Människor köper bitcoin för att bli rika, inte för att vara inblandade i ekosystemet. Eliten en procent drar fördel av bitcoin och skapar bestörtning genom att strategiskt höja priset och locka inträde i drömmen om rikedom och hälla mynt till deras fördel. Rädd för adoption. Bitcoin är helt kontrollerad, pumpad och manipulerad efter behag av en mängd olika anledningar.

Bitcoin Black fokuserar på att lösa dessa problem eftersom myntet är en kryptovaluta med en rättvis fördelning släppt till 1 miljon plånböcker före IEO där alla medel kommer att gå till samhällsgrupper som röstats fram av samhället för att driva projektet framåt med fokus på rättvis fördelning , massadoption, användbarhet, utbildning, lättillgänglighet, enkelhet och gemenskap.

Målet är att göra det till ett verkligt decentraliserat autonomt nätverk som återför makten till folket. Han tillhör inte en grupp, utan till många grenar av samhället.

Distribution av Mynt

Målet med Bitcoin Black är att ha en airdrop till minst 1 miljon plånböcker initialt, med inte mer än 0,5% av utbudet som tillhör en grundare, vilket gör det till en verkligt decentraliserad kryptovaluta.

Projektet har en förförsäljning på 2,5 % av det totala utbudet, vilket är nästan 900 miljoner mynt.

Om vi ​​tar en titt på IEO kommer 7,2 miljarder IEO-mynt att tilldelas olika gemenskapsstiftelser som kommer att hjälpa samhället att driva projektet framåt i framtiden.

Matchande medel för manipulation (ca 5%). Del som används för stabilitetskontrollfonden för att eliminera möjligheten till tidig manipulation på låg volym och bibehålla valutastabilitet.

Slutligen kommer belöningen för att introducera appen vara 14,4 miljarder mynt.

Introduktion av 30 miljoner medlemmar med ökad andel nya användare. En metod för att ta med myntet till varje skola/universitet/arbetsplats och gårdsplan.

totalt utbud

Det maximala utbudet är 36 miljarder mynt.

belöningar

3,6 miljarder mynt som ska tas i anspråk av medlemmar som hjälper till att dela Airdrop.

Enkel social delningsplattform med ett klick. Dela ett socialt meddelande som ger en introduktion till den krypterade videon och appnedladdningslänken som gör att dina vänner kan ladda ner den. För närvarande är plattformen aktiv och fungerar väl.

Innovation

Den bästa innovationen är gratis transaktioner. Du kan skicka bitcoin black till vem som helst gratis. Transaktioner är omedelbara och du kan skicka pengar lika enkelt som att skicka ett meddelande.

Plånböcker är lättillgängliga och mycket enkla att använda.

Slutsats

Bitcoin Black har ett rättvist massdistribuerat mynt med brett distribuerat utbud som kommer att skapa mindre volatilitet genom synkroniserade pumpar och dumpar och leda till ett mer stabilt pris. Bitcoin Black kommer att bli nästa Bitcoin. Du kan anmäla dig till airdrop genom att klicka här. Jag önskar att någon 2008 hade inkluderat mig i Bitcoin airdrop. Bitcoin Black kommer att förändra liv och vi vill berätta för så många människor som möjligt.

Leave a Comment