Så här segmenterar du dina tjänster och utökar din verksamhet för avskärmningsstädning

En utmätningsstädverksamhet omfattar i första hand städning, städning och underhåll av utmätta bostäder. Tjänsterna kan sträcka sig från städning invändigt och utvändigt, borttagning av skräp och gräsmatta, målning, rännrengöring, högtryckstvätt, mindre reparationer, rengöring och borttagning av mattor, fönster- och dörrbeklädnad, låssmedstjänster och mycket mer.

All bragd, ingen mästare

Många nya ägare av avskärmningsstädningsföretag kan snabbt känna att de är “all over the place” i den inledande fasen av sina nya satsningar, eftersom de kanske försöker erbjuda allt till alla. Det är typiskt för nya företagare att försöka erbjuda så många tjänster som möjligt eftersom de inte vill förlora någon verksamhet.

Däremot kommer företagaren att riskera att bli en jack of all trades och ingen mästare.

Hur nischa tjänster framgångsrikt

Ett alternativ till att erbjuda så många tjänster är helt enkelt att segmentera tjänsterna; tillhandahålla vissa tjänster och bli en mästare på de tjänster som erbjuds. Niche kommer inte bara att vägleda en företagsägare att begränsa sitt affärsfokus, utan det kommer också att hjälpa dem att strategiskt definiera och effektivt tala till sin målmarknad. Niche kommer i slutändan att förenkla reklam- och marknadsföringsinsatser och pengar som spenderas för att framgångsrikt publicera verksamheten.

Nischspecifika avskärmningssaneringstjänster

Borttagning och rengöring av nischskräp: Borttagning och rengöring av inre och yttre skräp kan vara två tjänster för att komma igång med en utmätningsstädverksamhet. De flesta utmätningar kommer att behöva skräp plockas upp och tas bort från hemmet; och huset kommer att behöva lämnas i kvastskick.

Att erbjuda dessa två tjänster till bra priser och inom korta tidsramar kommer att leda till en nischverksamhet med otrolig tillväxtpotential.

Nisch fönster/dörr boarding och låsbyte: Ett annat par tjänster som gör bra nischaffärer är fönster- och dörrpaneler tillsammans med låssmedstjänster. Till exempel kan EFG Foreclosure Cleanup Securing erbjuda att hantera fastighetssäkerhet, vilket skulle täcka de första tjänsterna som de flesta banker behöver: ombordstigning och byte av lås.

nisch vinter: Att besluta sig för att erbjuda vinterisering (förbereda rör, toaletter, varmvattenberedare etc. i ett hus under långa lediga perioder) tillsammans med att skydda fastigheten kommer också att passa perfekt i ovanstående nisch.

Varför? För när ett fastighetsvårdsföretag tillkallas är bevarande och säkerhet två av de första sakerna som behövs efter inledande besiktningar. Ombordstigning, låsbyte och vinteriseringstjänster är permanenta tjänster av högsta klass som kan kombineras och nischas effektivt.

Nischade fastighetsbesiktningar: En annan het nisch för en avskärmning städning företag kan vara avskärmning egendom inspektioner. Det finns olika former av besiktningar kring en fastighet i förutmätningstillståndet såväl som under själva utmätningsprocessen.

Ett litet utmätningsföretag som positionerar sig för att hantera fastighetsbesiktningar kommer att vara först på fastigheten. Detta är en bonus eftersom detta nischföretag kan lägga bud på andra aspekter av arbetet och lägga ut dessa tjänster på entreprenad eller vidarebefordra dem; tjänar därmed inkomst på delar av arbetet, även om de inte utförs internt.

Förbereder för framgångsrik startup-tillväxt

Även om det är frestande att börja med att erbjuda en uppsjö av tjänster i ett nytt företag för avskärmningsstädning, kan det fortfarande vara klokare att överväga att erbjuda nischtjänster för framgångsrik tillväxt.

Nischar bortom den inledande fasen

Om ägaren till en utmätningsstädverksamhet redan är i drift, men ägaren upplever att verksamheten är för spridd, kan nischen ändå förverkligas genom att helt enkelt koppla ihop tjänster. Entreprenörer kan helt enkelt bestämma vilka tjänster som ska avskaffas och vilka de ska behålla.

Underhållna tjänster måste kommuniceras till den befintliga kundbasen genom ett unikt säljförslag som i slutändan kommer att gynna kunden.

Lycka till med att växa din avskärmningsrengöringsverksamhet genom att skapa nischer i dina tjänster.

Leave a Comment