Ryan Watts Emini Trading Program Review

Ryan Watts E-mini Trading

Jag började handla med indexterminer 2004. Mitt första år med handel med ES-kontrakten (S&P E-mini) var ett långt år för mig eftersom jag i princip spelade och jag är en fruktansvärd spelare.

Lyckligtvis, 2005, hittade jag Ryan Watts och hans lärande program Scalping the E-mini Futures & Forex. Jag kan inte börja berätta vilken ögonöppnande upplevelse detta var för mig. Om bara detta program hade varit känt för mig 2004, skulle det ha sparat mig 1 000 dollar av mina surt förvärvade dollar.

Efter att ha handlat personligen med Ryan Watts dagliga handelssystem, tror jag att jag kan ge en ganska opartisk recension. Herr. Watts är en handlare först och en lärare andra och han använder dessa tekniker varje dag för att skalpera ES (e-mini S&P), YM (e-mini Dow) och han handlar också valutamarknaden (Forex ). Vad du får med Watts Trading består av tre delar, den första är e-boken med exempel och diagraminställningar, den andra är övningarna för progressivt flöde och sist men definitivt inte minst får du livstidstillgång till livehandelsrummet.

* E-boken erbjuder en detaljerad titt på mekaniken i din process, de steg som används för att förbereda sig för varje handelsdag och en översikt som hjälper dig att hålla fokus på arbetet med din handel. Alla verktyg Ryan använder visas i e-boken med detaljerad information om var och en.

* Det du får med progressiva flödesövningar är en detaljerad steg-för-steg-process som du kommer att använda för att gå vidare som handlare. Handlare bör utvecklas gradvis när deras färdigheter förbättras och det är vad dessa övningar handlar om. Du kan gå i din egen takt och bygga upp det självförtroende du behöver för att lyckas.

Det finns också många andra användbara sidor på Watts Trading Group-sidan om yahoo-grupper. Diagrammallar tillhandahålls också som gör saker mycket snabbare när du väl har ställt in dina diagram. Det finns också några .pdf-filer som hjälpte mig att justera mina diagram och göra mindre justeringar av min orderingång. Det finns också förslag från andra handlare i handelsrummet som också gillar att dela med sig av sin kunskap och kan hjälpa till. Ett dokument som jag tyckte var särskilt användbart var Mr. Watt om kostnadsåtgärdssteg. Det var fantastiskt att se hur han ser på marknaden och vad kostnadsåtgärder är.

Jag rekommenderar Watts Trading till alla som vill ha en bra skalpningsstrategi, oavsett om det gäller Forex eller indexterminer.

När jag köpte den och startade den tyckte jag att livehandelsrummet var mycket användbart. Herr. Watts handlar med denna exakta process varje dag så att du också kan se hans diagram live, vilket är användbart för att se några verkliga exempel på handel. Om du behöver hjälp eller har frågor, tillhandahöll han det alltid och visar dig vilka kriterier du ska använda för att göra affärer eller skicka dem vidare.

Herr. Watts kommer också att svara på alla frågor du har om hans handelsprocess oavsett om han är i handelsrummet eller alltid via e-post. Detta är vad som hjälpte mig att återhämta mig från en funk och göra seriösa framsteg som handlare. Förvänta dig inte Mr. Watts ringer eftersom det inte är ett samtalsrum, men kommer att granska dina affärer i efterhand. Handlar på samma marknad som Mr. Watts och när jag gjorde samma affär som honom bidrog det till att öka mitt självförtroende.

När du har lärt dig att lita på dig själv och indikatorerna (signalerna), kommer du att upptäcka att handel lönsamt och konsekvent är en realitet.

Du kan få mer information genom att gå till Watts Trading.

Må din nästa handel bli lönsam.

Leave a Comment