Recension av ‘Yor Health’ – Är ‘Yor Health’ bara ett annat hälsoföretag?

Är Yor Health bara ett annat hälsoföretag? Är Yor Health bara ytterligare en direktdistributionsprodukt som är avsedd att misslyckas? Eller kan de verkligen bli nästa stora grej? Låt oss ta reda på?

Med en up-and-coming boxare och en pensionerad fotbollsspelare som marknadsför detta nya kosttillskott/viktminskningsföretag, borde de i teorin få en bra start. Men är det det enda de har för dem? De har ett distributionsprogram som ser tillräckligt stabilt ut, men som är lite förvirrande för den tillfälliga individen som kanske är ny inom produktdistribution och/eller direktförsäljningsföretag. Innan vi går in på det, låt oss prata om några nycklar till affärsframgång.

1) Ett företag måste ha en solid affärsmodell med stort ledarskap bakom sig. Vad gäller själva produkten har Yor Health mycket trovärdiga läkare och anhängare av produkten, och det är en produkt som i första hand fokuserar på viktminskning, vilket är ett hett ämne i USA. Affärsmodellen är också något anständig, med många sätt att tjäna pengar för alla distributörer som bestämmer sig för att sälja produkten och/eller bygga ett team. Även om systemet är baserat på poäng, hur man gör poängen eller hur många du behöver för att få nivåer kan vara lite förvirrande… Även om det fortfarande är en hyfsad modell.

2) Ett företag behöver starka stödjande medlemmar för att få det att växa och fungera. I det här fallet är jag inte riktigt säker, men från de jag känner i organisationen verkar de ha en solid grund att börja med. Men kan medlemmar verkligen marknadsföra produkten effektivt? Detta är verkligen en av de vanligaste frågorna de flesta kommer att ha för alla nystartade företag…

3) Slutligen måste ett företag ha en stor målmarknad för att bli framgångsrik. Nåväl, vilken bättre marknad att rikta in sig på än den överviktiga och idrottaren, vilket är vad de verkligen verkar fokusera på, vilket är en av mina favoritpoäng med företaget. De har också några andra produkter som vitaminer och kolonrengöringsmedel, men Yor Healths målfokus verkar verkligen vara på överviktiga och tränande idrottare, vilket kommer att ge distributörer en bra marknad att frodas på om det görs rätt. !

Så avslutningsvis, vad tycker jag om Yor Health? Jag tror att det här företaget har en mycket ljus framtid och med rätt marknadsföring och att följa ovanstående nycklar tror jag att det här företaget kommer att bli underbart. Med all utbildning och verktyg de ger sina medlemmar kan du inte misslyckas med att lyckas. Så håll utkik efter nästa fantastiska Wellness Company Yor Health. Jag är Princeton Washington som prenumererar på denna Yor Health Review.

Leave a Comment