R2B-försäljningstips (detaljförsäljning för företag)

Retail to Business (R2B) har blivit ett modeord i dagens företagsvärld.

R2B innebär helt enkelt att skaffa företagskunder från en detaljhandelsplats, och när det anges snabbt låter det ganska enkelt. Tyvärr är sanningen att få organisationer verkar vara kapabla att förse sin detaljhandelspersonal med de verktyg eller kunskap som behövs för att skaffa kommersiella kunder.

De flesta webbplatser som fokuserar på B2B-försäljning inkluderar inte hjälp och råd för R2B-representanter som vill förbättra sina färdigheter. Så det finns verkligen inte mycket hjälp på world wide web.

Om du är en återförsäljare som vill öka mängden företagsansvar du förvärvar varje månad, är mitt råd att följa någon i en sann B2B-position. Det här är ett utmärkt sätt att själv se nyckelskillnaden mellan detaljhandel och extern försäljning. I en butiksmiljö kommer kunder in för att se dig, medan externa säljare behöver bjuda in sig själva i kundens lokaler.

Den främsta anledningen till att detaljhandelssäljare misslyckas med att lyckas övergå till en B2B-position eller driva ansvarsfull företagstrafik till sina butiker är oförmågan att framgångsrikt ringa kalla samtal. Så om du vill ha ett B2B-jobb eller behöver bedriva ansvarsfulla företagsaffärer för din återförsäljarplats – fokusera först på att utveckla dina telemarketing- och calling-kunskaper.

På ett sätt måste du glömma vad du har lärt dig om att arbeta i en detaljhandelsmiljö och låtsas att du är en “nybörjare” B2B-representant.

Kom ihåg att, förutom att generera mer provisioner och hjälpa din plats att nå sina mål, gör utvecklingen av en talang för att sälja till företagskunder dig mer säljbar och resulterar ofta i avancemang till en extern försäljningsposition.

Lycka till.

Leave a Comment