peer to peer kryptovaluta

Kryptovalutakoncept behöver förtydligas om du vill ha en flexibel, anonym och säker valutatransaktion. Det finns många fördelar som kan uppnås med denna typ av valuta när peer-to-peer-affärer önskas.

Det grundläggande kravet att ha sådana valutatransaktioner

För att ha denna valutatransaktion mellan två par krävs det en Blockchain. När detta är närvarande finns det inget behov av en betrodd tredje part för att utföra sådana transaktioner. Systemet erbjuder ett sätt att ha en säker transaktion eftersom det är omöjligt för hackare att manipulera några transaktioner eller skapa falska data.

Fördelarna med att använda detta transaktionssystem

Det finns många fördelar med att använda denna peer-to-peer-transaktionskaraktär. Låt oss ta en titt på dem.

Pseudonym: Varje transaktion som använder Cryptocurrency har en unik identifierare. Det unika med identifieraren är att den inte är relaterad till användarens namn och adress. ID kan enkelt ändras för varje transaktion som görs bara genom att klicka på några knappar.

plånböcker: Plånbok är en plats där du praktiskt taget kan lagra dina pengar och använda dem för alla typer av transaktioner. Det finns många sätt att göra din plånbok säker. Du kan använda lösenord, kryptering eller ha dedikerad hårdvara för den säkerheten. Du kan enkelt få sekretess och säkerhet för pengarna du har i plånboken.

säkra transaktioner: Du kan förvänta dig att ha den säkraste kryptovalutatransaktionen. Ett världsomspännande nätverk av datorer hanterar varje transaktion som görs. Det är ett nätverk som inte hanteras av någon central myndighet, så denna decentraliserade karaktär av kryptovaluta möjliggör sömlös peer-to-peer-transaktion.

Transaktionen är säkrare på grund av att pengar inte kan tvångstagas från någon. Tusentals kontroller görs innan en transaktion görs och om något fel upptäcks stoppas transaktionen. Man kan säga att en sådan transaktion är säkrare än att använda ett kreditkort.

automatiserad transaktion: Den här typen av peer-to-peer-transaktioner kan automatiseras med hjälp av smarta kontakter. Systemet självt skulle behandla transaktionen enligt regler som definierats av dig. Till exempel, om du vill att en viss summa pengar ska överföras till ett visst konto efter att du har en viss fond, kommer systemet automatiskt att följa denna instruktion.

snabb avveckling: Att ha denna transaktion betyder att du inte behöver vänta länge för att ha pengar på ditt konto. Peer-to-peer-karaktären hos en transaktion som är tillgänglig med Cryptocurrency gör att du kan minska mellanhanden och därför de olika tillbehören som är förknippade med den. Därför kan du förvänta dig att ha det snabbaste sättet för valutatransaktioner med detta sätt.

Enkel betalning:

Det är väldigt enkelt att betala med kryptovaluta. Du behöver inte betala några rejäla avgifter eller ange fler detaljer än mottagarens plånboksadress för att göra sådana transaktioner möjliga. Beloppet skulle överföras på sekunder till mottagaren.

Därför kan man enkelt se hur effektivt och fördelaktigt det är att ha en peer-to-peer-transaktion med kryptovaluta.

Leave a Comment