Öka din kryptovaluta på DeFiEarns: The Crypto Income Farming Fee Aggregator

2021 har blivit ett boomår för DeFi. DeFi-marknaden växer så snabbt att det är svårt att hänga med i alla förändringar.

Varför är DeFi så speciellt? Kryptovalutamarknaden erbjuder en stor chans att tjäna mer pengar på många sätt: decentraliserade börser, avkastningsaggregatorer, kredittjänster och till och med försäkringar – du kan sätta in dina tokens i alla dessa projekt och få en belöning.

Men den hetaste trenden att tjäna pengar har sina knep. Nya DeFi-projekt lanseras varje dag, räntorna ändras hela tiden, en del av poolerna upphör att existera – och det är en enorm huvudvärk att hålla reda på detta, men du borde.

Tja, lösningen är här. Vi har skapat en värderingstjänst för DeFi inkomstjordbruksprojekt som hjälper dig att hitta ett pålitligt projekt med de högsta räntorna för din säkra investering i kryptovalutor och tokens.

DeFiEarns.com rankingaggregator för kryptoavkastning för jordbruk lanserades den 1 augusti 2021.

Underhåller 56 projekt – DEX’es (PancakeSwap, MDEX), Yield Farms, Yield Aggregators/Optimizers (PancakeBunny, Beefy Finance, AutoFarm), Lending Platforms (Venus, Annex Finance) och till och med Leveraged Yield Farming-projekt som Alpaca och Alpha Home listas där.

DeFiEarns.com stöder bara 3 nätverk ännu – Ethereum Mainnet, Binance Smart Chain och Polygon. Men om 2 månader kommer det att vara komplett med andra mer populära nätverk.

Tydligt gränssnitt och enkla filter gör allt enkelt. DeFiEarns.com-användare kan hålla sig uppdaterade med räntor för en token och ett par tokens i pooler med flera token där 3 eller till och med 4 tokens kan sättas in. Investerare kan också spåra historiken för rankingförändringar och det totala blockerade beloppet (TVL) över olika pooler och över olika gårdar.

Förlora inte inkomst bara genom att förvara dina tokens ledigt – multiplicera din krypto på DeFiErans.com

Men vänligen notera att det är riskabelt att investera i DeFi: permanenta förluster, projekthackning, Oracle-buggar och hög volatilitet i kryptovaluta – det är de problem som producenter av DeFi-avkastning möter hela tiden.

Hur defiearns.com fungerar

Följ bara länken på DeFiEarns.com och skriv in namnet på en token du äger i en sökruta – välj sedan den bästa räntan, men glöm inte att kontrollera TVL först. Ju högre TVL-betyg – desto mer tillförlitligt är projektet.

På DeFiEarns.com kan du också ta reda på vilket företag som granskade projektet.

Vad betyder defearns.com

Vi håller allt enkelt och följer bara en idé – att ge varje DeFi-entusiast en möjlighet att välja de bästa räntorna för varje projekt.

Leave a Comment