Nybörjarguide för att äga bitcoin kryptovaluta

Bitcoin-kryptovalutan surrar över hela världen, oavsett om du är på internet eller i någon media. Det är en av de mest spännande och galnaste sakerna som hänt på flera år. Ännu viktigare, du kan få en otrolig avkastning från handel med bitcoins eller så kan du behålla den på lång sikt.

Du kan höra om aktier, råvaror, Forex och nu en ny valuta som heter Bitcoin trading som har stor inverkan på våra liv. I den här nybörjarguiden till Bitcoin Kryptovaluta kommer du att lära känna Bitcoins ABC.

Om Bitcoin Cryptocurrency

Bitcoins uppkomst är ännu inte känd, men en artikel publicerades i oktober 2008 under pseudonymen Satoshi Nakamoto, utförd i Japan. Hans identitet är fortfarande okänd och han tros ha cirka en miljon bitcoins värderade till över 6 miljarder dollar i september 2017.

Bitcoin är en digital valuta som populärt kallas kryptovaluta och den är fri från alla geografiska begränsningar. Det är inte reglerat av någon regering och allt du behöver är en internetanslutning. Som nybörjare kan Bitcoin-teknik vara förvirrande och lite svårt att veta om det. Däremot kommer jag att hjälpa dig att fördjupa dig och hur du också enkelt kan göra din första Bitcoin-handel.

Bitcoin Cryptocurrency arbetar med blockchain-teknik, som är en digital offentlig reskontra och delas av alla i världen. Du hittar dina transaktioner här när du gör några Bitcoin-affärer och vem som helst kan använda huvudboken för att verifiera den. Transaktionen som utförs kommer att vara helt transparent och verifierad av blockkedjan. Bitcoin och andra kryptovalutor är en del av blockkedjan och är en fantastisk teknik som bara fungerar på internet.

Nyckeltermer relaterade till Bitcoin Cryptocurrency

Innan du är redo att äga din första Bitcoin är det bäst att känna till de viktigaste termerna relaterade till bitcoins. Det kallas också som BTC som är en del av bitcoin och 1 bitcoin är lika med 1 miljon bitar. Med framväxten av bitcoins utvecklades också några andra alternativa kryptovalutor. De kallas i folkmun Altcoins och inkluderar Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Monero (XMR) och många andra.

XBT och BTC är samma sak och förkortas vanligtvis till bitcoin. Gruvdrift är en annan överanvänd term och är faktiskt en process som görs av datorhårdvara för Bitcoin-nätverk.

Saker du kan göra med Bitcoin

Du kommer att kunna handla, handla, acceptera och lagra bitcoin. Du kan skicka den till dina vänner, fråga en vän och lagra den i din digitala plånbok. Du kan till och med ladda din mobiltelefon/DTH direkt genom att betala med bitcoin.

Transaktionskostnaden är låg jämfört med PayPal, kreditkort och andra mellanhänder online. Dessutom skyddar den även din integritet som kan läcka på internet när du använder kreditkort. Det är extremt säkert och ingen kan beslagta eller stjäla mynt. På grund av dess transparens i systemet är det inte heller möjligt att manipulera på grund av den delade publika reskontra. Du kan kontrollera transaktionen var som helst och när som helst.

Efterfrågan kommer sannolikt att öka eftersom den totala produktionen av bitcoin kommer att begränsas till bara 21 miljoner. Japan har redan legaliserat det och andra länder kan följa efter snart och priset kan stiga ytterligare.

Jag kommer att täcka mer om Bitcoins i detalj under de kommande dagarna där du kommer att lära dig fantastiska saker om bitcoin-handel. Du kan kommentera dina åsikter och fråga allt som är relevant för bitcoins.

Om du tyckte att den här nybörjarguiden till Bitcoins kryptovaluta var användbar, dela och gilla den på sociala medier.

Leave a Comment