Ny utlåningsguide för småföretagare och entreprenörer

Det är inte det lättaste i världen för ett nytt företag att få de pengar som behövs för att komma igång. Nya företagslån kan vara svåra att få om du inte har utmärkt kredit och en bra plan. Om du får godkännande får du de medel du behöver för saker som rörelsekapital, utrustning, förnödenheter, maskiner, inventarier, reklam eller kanske till och med fastighetsbyggande eller uthyrning av kontorsbyggnader.

En sak som många långivare förväntar sig att du ska göra är att bestämma ditt personliga värde. Hur mycket av det kommer du att kunna ta med till bordet? Låneinstituten tenderar att kräva att du kan ta 20% till 40% av det totala lånebeloppet du ansöker om.

Under 2000-talet finns det många fler alternativ för nystartade företag än det traditionella banklånet. Innan du ansöker om någon typ av finansiering måste du dock bevisa att ditt företag kvalificerar sig som ett litet företag. Små företag mäts ofta av faktorer som antal anställda, antal år (mindre än 2) i drift, antal anställda, genererade intäkter, typer av tillgångar och deras värde, intäkter och så vidare. De flesta traditionella låneinstitut kräver att du ställer säkerheter och en garanti för att du kommer att betala.

Din kreditpoäng och nya företagslån

Om din personliga kreditpoäng är mycket hög, kanske du vill skaffa ett kreditkort att använda för ditt företag. Kreditgränsen kanske inte räcker för att täcka allt du behöver, men det är en bra början. Det finns ingen regel som säger att du måste få all din finansiering från en källa. Det finns en mängd olika mikrolån du kan vara berättigad till, till exempel de som erbjuds av SBA och andra ideella organisationer. Dessa typer av nya företagslån kan användas för att köpa inventarier/förnödenheter, möbler, rörelsekapital, etc.

När det gäller alternativa finansieringsalternativ för nystartade företag som anslag och crowdfunding, vill du lägga mer fokus på vår affärsmodell i motsats till din kreditpoäng. Dessa typer av finansiering är värda att titta närmare på om du har dålig kredit. Men för att imponera på crowdfunders, givande organisationer, ängelinvesterare, etc., måste du verkligen komma med ett bra budskap och marknadsföringskampanj.

När du har samlat ihop alla dina papper, filer, finansiella register, ekonomisk plan, etc., kan du börja leta efter nya företagslån hos US Business Funding. Denna organisation har godkännandegrader på 95 % och erbjuder flexibla villkor och betalningsalternativ.

Leave a Comment