Läranderesultat av E-Mini Trading-kursen

Om du letar efter en e-minihandelskurs har jag här dokumenterat vad jag tycker är de viktiga aspekterna som en bra kurs bör lära dig. Jag var nybörjare när jag började och gick en ganska omfattande kurs, jag tror att det här är sakerna du borde lära dig.

Först och främst bör alla e-minihandelskurser lära dig de tekniska aspekterna av handel. Detta kommer givetvis att innehålla en beskrivning av e-minis, hur de är uppbyggda och hur de fungerar. Men när det kommer till den verkliga affärssidan av saker och ting bör kursen lära ut:

  • Läsdiagram – Detta inkluderar förståelse av rörelser, indikatorer, motståndslinjer och mer. Om du inte kan förstå diagrammen kommer du inte att kunna känna igen när det är en bra tid att gå in och lämna marknaden.
  • Känna igen signaler – När du lär dig att läsa diagram kommer du att lära dig de signaler som varje handelsbolag använder för att avgöra när du ska gå in och avsluta en handel. (Det vill säga om din kurs lär ut teknisk analys, vilket jag tror att de flesta e-minihandelskurser skulle göra).
  • Använda handelsplattformens programvara – denna programvara är vad du använder för att instruera din mäklare att gå in och avsluta affärer åt dig. Det är ett helt elektroniskt system och det kan ta lite övning att vänja sig vid. Du måste behärska det så att du kan ange rätt information och gå in eller avsluta en handel vid rätt tidpunkt.
  • Utveckla en personlig handelsplan – En handelsplan beskriver dina gränser och förväntningar. Du bestämmer detta själv baserat på ditt tillgängliga kapital, hur lång tid du har att handla varje dag, din risktolerans och din egen personliga handelsstil. Du kommer att använda detta varje gång du handlar för att hålla dig på rätt spår.

En aspekt som jag tycker att vissa e-mini-handelskurser skingras över är handelns psykologi. Handelspsykologi handlar om hur dina känslor kan påverka din handel och hur vi måste lära oss att kontrollera våra känslor för att hålla vår handelsplan väldefinierad. Enligt min erfarenhet var all min tekniska skicklighet värdelös om jag inte kunde kontrollera mina känslor av rädsla och girighet nog att trycka på knappen vid rätt tidpunkt.

Leave a Comment