Lär dig hur du börjar tjäna pengar online i 10 steg

I den här artikeln kommer jag att beskriva de grundläggande stegen för hur du startar din online-verksamhet. Först och främst skulle jag vilja säga att det finns många sätt att tjäna pengar online, men för att bli framgångsrik måste du följa vissa steg. Nu kör vi.

Steg 1.

För att tjäna pengar online måste du sälja eller marknadsföra något. Så det första du ska göra är att bestämma vad du ska marknadsföra eller sälja. Här har du två alternativ.

De. Marknadsför din egen produkt

B. Marknadsför en affiliate-produkt

Om du inte har en egen produkt kan du skapa en, men det kommer att ta lite tid och även investeringar involverade att skapa produkten. Om du bestämmer dig för att marknadsföra en affiliateprodukt är det ingen investering involverad och det sparar dig också mycket tid. När du har bestämt dig för vad du ska marknadsföra kan du gå vidare till nästa steg.

Steg 2.

Om du har bestämt dig för att marknadsföra din egen produkt har du två alternativ.

De. Skapa din egen webbplats och marknadsför produkten uteslutande från den

B. Öppna ett ClickBank-konto och lista din produkt där så att andra internethandlare kan marknadsföra den åt dig och du betalar en provision för varje såld bit.

Om du bestämt dig för att marknadsföra en affiliate-produkt måste du återigen öppna ett ClickBank-konto, men här listar du inte en produkt, utan du måste välja andras produkter från marknaden för att sälja och få provision.

Steg 3.

Om du marknadsför din egen produkt, börja bygga din webbplats. Det är bäst att anlita en professionell för det här jobbet eftersom du inte vill att andra ska tro att du inte är en expert. Webbplatsen måste se professionell ut.

Om du marknadsför en affiliateprodukt är det nu dags att välja rätt produkt som kommer att tjäna pengar på.

Steg 4.

Det här steget kan hoppas över av de som marknadsför sina egna produkter.

Hur väljer man produkten att marknadsföra från ClickBank?

För att välja den bästa och mest lönsamma affiliateprodukten för dig, leta efter följande:

De. Din affiliateprodukt måste vara relaterad till ämnet du gillar eller dina hobbyer eller passioner

B. Erbjud hög provision kontant snarare än procentandel av priset

w. Ha hög tyngdkraft (Gravity över 80 och under 200 är perfekt för nybörjare)

d. Att ha en säljsida av hög kvalitet

Det är. Att ha en hög konverteringsfrekvens (allt över 2,5 % är bra)

f. Har leverantörssupport

Steg 5.

Det här steget kan hoppas över av de som marknadsför sina egna produkter.

När du har valt din affiliateprodukt måste du skapa din Click Bank Hop Link och sedan köpa ditt första domännamn. Jag rekommenderar personligen Go Daddy för din domän. När du har köpt ditt domännamn, ställ in vidarebefordransalternativet så att när någon besöker ditt domännamn vidarebefordras de till produktens försäljningssida.

Steg 6.

Generera dina sökord relaterade till din produkt. Börja med enstaka sökord och gå sedan vidare till sökord med lång svans.

Exempel på sökord relaterade till produkter för att tjäna pengar: pengar, tjäna pengar, tjäna pengar, tjäna pengar, tjäna pengar, lätta pengar, etc.

Exempel på long tail-sökord relaterade till pengar att tjäna pengar: tjäna pengar online, tjäna pengar online hemifrån, hur man tjänar pengar online, hembaserade företag som tjänar lätta pengar, hur man gör min onlineverksamhet lönsam, etc.

Du måste göra en lista med minst 50 sökord relaterade till din produkt. Försök att hitta sökord som har ett stort antal sökmotorsökningar men relativt låga resultat.

Det bästa verktyget att börja med är Googles sökordsverktyg

Steg 7.

starta din marknadsföring

Här har du många alternativ att välja mellan.

Det spelar ingen roll om du marknadsför dina egna produkter och tjänster eller en affiliateprodukt, dessa metoder kommer att ge dig kunder.

För att få kunder behöver du trafik till din webbplats eller din domän och sedan vidarebefordras till försäljningssidan.

Mer trafik innebär mer pengar på ditt bankkonto.

Det finns två alternativ.

Alternativ 1 – Betala för att få trafik

Alternativ 2 – Få trafik gratis

Den första metoden ger dig trafik relativt snabbt, men om du är nybörjare riskerar du att förlora pengar.

Den andra metoden kan ta lite tid att ge dig trafik men den är fri från alla risker och den är också helt gratis. Du måste dock lägga lite tid på att jobba.

steg 8

Gratis metoder för att få trafik

De. Artikelskrivning – skriv flera artiklar om din produkt och publicera dem på nätet. Den bästa artikelpubliceringsplatsen är Ezine Artiklar

B. Sociala medier – skapa Facebook- och Twitter-konton och börja skaffa vänner och berätta sedan för dem om din produkt.

w. Videopost – Skapa ett You Tube-konto och ladda upp roliga videor och inkludera din webbplats eller domännamn i videon.

d. Gratis radannonser – USFreeAds är det bästa stället att börja

Det är. Skapa din egen blogg och bjud in folk att besöka och ge dig sin åsikt

f. Yahoo Answers – skapa ett konto och börja svara på frågor relaterade till din produkt och skicka folk till dina artiklar och sedan till din produkt.

Det finns hundratals gratis metoder för att generera trafik, men dessa är de mest populära och effektiva. Det är bäst om du fokuserar på en eller två av dessa metoder åt gången och inte engagerar dig i dem alla samtidigt.

steg 9

Betala metoder för att få trafik

De. Google Ad Words – öppna ett konto och starta din första annonskampanj. Var mycket försiktig med sökorden du använder eftersom det finns en möjlighet att förlora pengar

B. Pressmeddelande – skapa ett PR-webbkonto och börja publicera ditt pressmeddelande. Det är en dyrare och mer avancerad teknik, men resultaten är fantastiska.

w. Anlita en proffs från Elance för att skriva artiklar åt dig och publicera dem på olika webbplatser.

steg 10

Tjäna din första dollar online

Om du följer de föregående stegen ett efter ett och är konsekvent med ditt arbete, kommer du definitivt att tjäna pengar online.

Grunden för att vara en framgångsrik internetmarknadsförare är den kunskap du har för att kunna genomföra alla dessa steg. Om du inte har kunskap eller någon som kan hjälpa och lära dig, kanske du tyvärr försöker tjäna pengar online i flera år utan framgång.

Om du vill bli rådgiven av den bästa internetmarknadsföraren och ha 24/7 live telefonsupport och tillgång till över 450 timmars handledningar av DVD-kvalitet, detaljerade ritningar om hur du använder hundratals metoder för att tjäna pengar online och över 75 redo att -använd produkter som du kan sälja och mycket mer…

Besök hemsidan nedan och gå med i klubben

Leave a Comment