Kraften att välsigna dina pengar

Vi vet alla att för att öppna kanalerna för överflöd och välstånd måste vi välsigna pengar och de som har dem och använda dem för gott.

Det är naturligtvis inte för oss att bedöma varför en person behöver använda pengarna för att köpa dyra bilar och herrgårdar när halva världen svälter. Vi behöver inte heller bedöma andras handlingar. Det är inte så välstånd uppstår. Att acceptera att det är okej att andra har pengar och egendom är ett viktigt steg för att öppna våra kanaler. Det betyder att om det finns pengar till andra så finns det också pengar till oss. Universum är väldigt generöst och det finns tillräckligt för alla.

Då behöver du välsigna. Det finns flera saker du kan göra för att komma igång nu. Här är några av dem.

1. Välsigna dina pengar

Du kanske tror att du inte kan välsigna honom eftersom du inte har någon. Är inte sant. Det spelar ingen roll hur mycket du har, så länge du fokuserar på det, inte hur mycket du inte har. Tänk på hur mycket du har och välsigna. Jag älskar att säga följande bekräftelse när jag tänker på mina pengar: “Den gudomliga kärleken välsignar och förökar allt jag har, allt jag ger och allt jag får.”

2. Välsigna dina grejer

Vilka är dina ägodelar? Välsigna dem alla. Du kommer att inse att det finns mycket mer än du tror. Välsigna ditt kylskåp, din tvättmaskin, din bil, dina möbler, dina dekorationer, dina lampor och lampskärmar, din telefon, din dator, dina tallrikar och bestick, dina toalettartiklar, dina pennor och papper… Du förstår poängen.

3. Välsigna dina konton

Nu verkar det här vara det svåraste. Vem vill välsigna kreditkortsräkningar? Eller telefonen, eller elräkningarna? Dina konton speglar dock stort överflöd, eftersom de säger att du har njutit av vissa saker som du ansåg vara viktiga eller nödvändiga och som fick dig att leva mer bekvämt eller som fick dig att må bra eller som hjälpte dig att uppnå något. Till exempel använde du ditt kreditkort för att betala för bensin. Den gasen fick din bil att ta dig till platser du ville eller behövde åka. Välsigna bensinräkningen.

4. Välsigna din pengakälla

Nu, här har du två alternativ och du vill välsigna dem båda. Det första är ditt jobb, som är ett typsnitt. Även om du inte gillar ditt jobb, kom ihåg de som inte gör det och därför inte har råd att tjäna pengar på egen hand. Den andra källan är universum, eller Gud. När du litar på att “Gud ger” släpper du misstroendet och inser att Universum alltid har något för dig, oavsett hur svår din nuvarande ekonomiska situation är.

5. Välsigna andra

Om du ser en bil du gillar, välsigna bilen och föraren. Om du ser ett hus som du gillar, välsigna det och dess invånare. Om du ser någon klädd i kläder du önskar att du hade, välsigna dem. Om du ser barn med leksaker som de skulle vilja ge sina barn, välsigna personen och barnen. Alltid välsigna mer än denna person. Men oavsett vad du ser att du också vill ha, istället för att känna dig avundsjuk eller avundsjuk på personen som har det, säg till dig själv, “Jag ska skaffa en till mig själv också. Må det gudomliga välsigna dig och din familj. “

Leave a Comment