Komma igång med kryptovalutor

Att investera på kryptovalutamarknaden är ofta komplext, särskilt för traditionella investerare. Detta beror på att investeringar direkt i kryptovaluta kräver användning av ny teknik, verktyg och antagande av några nya koncept.

Om du bestämmer dig för att dyka in i kryptovalutornas värld måste du ha en tydlig vision om vad du ska göra och vad du kan förvänta dig.

Vare sig det är Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller någon av de 1300 tokens, köp och försäljning av kryptovalutor kräver att du väljer en börs som handlar med de produkter du vill ha.

Eftersom Bitcoin är den mest kända decentraliserade kryptovalutan, leder Bitcoin kryptoutrymmet så dominerande att termerna kryptovaluta och bitcoin ibland används omväxlande. Faktum är dock att det finns andra kryptovalutor som kan användas för att göra kryptovalutainvesteringar.

Litecoin

Litecoin, även känt som “Bitcoins silver för guld”, är ett decentraliserat betalningsnätverk med öppen källkod som fungerar utan att involvera en mellanhand.

Hur skiljer sig Litecoin från Bitcoin? Tja, båda är lika på många sätt, men Litecoins blockgenerering är mycket snabbare än Bitcoins. Detta öppnar investerare över hela världen för att acceptera Litecoin.

Charlie Lee, en före detta Google-ingenjör grundade Litecoin 2011. Även om Litecoin saknar anonymiseringstekniken för Bitcoin, har nyliga rapporter visat att Litecoin föredras efter Bitcoin på grund av dess uthållighet. En annan faktor som gynnar Litecoin är Bitcoin SegWit-teknik, vilket innebär säker peer-to-peer-valutahandel utan att involvera börsdeltagande.

Ethereum

Ethereum, som lanserades 2015, är en decentraliserad mjukvaruplattform som tillåter distribuerade applikationer och smarta kontrakt att fungera utan inblandning från tredje part. Valutan är etern som fungerar som en accelerator inom ethereum-plattformen. I det ledande kryptovalutautrymmet, Ethereum. det är det andra föredragna valet efter Bitcoin.

Zcash

Zcash fick uppmärksamhet i slutet av 2016 och fokuserar på att lösa problemet med anonyma transaktioner. För att förstå valuta, låt oss förstå som “om bitcoin är som HTTP för pengar, är Zcash HTTPS”.

Myntet erbjuder valet av skyddad transaktion för att upprätthålla transaktionstransparens, integritet och säkerhet. Detta innebär att investerare kan överföra data i form av krypterad kod.

Funktion

Ursprungligen känd som darkcoin, Dash är en mer selektiv version av bitcoin. Den lanserades i januari 2014 av Evan Duffield under namnet Xcoin. Det är också känt som decentraliserad autonom organisation eller helt enkelt DAO. Myntet skapades för att utrota alla rådande Bitcoin-begränsningar. För närvarande har Bitcoin fått ett betydande fotfäste i kryptovalutaområdet.

Alternativet till virtuell valuta som lovar säkra och anonyma transaktioner genom peer-to-peer-nätverk är kryptovaluta. Nyckeln till att tjäna stora pengar är att göra rätt investering vid rätt tidpunkt.. Jämfört med att tjäna pengar varje dag fungerar kryptovalutamodeller utan att involvera några mellanhänder som en decentraliserad digital mekanism. I denna distribuerade kryptovalutamotor utfärdas, hanteras och godkänns pågående aktivitet av gemenskapens peer-nätverk. Kryptovaluta är känt för sina snabba transaktioner i alla andra lägen som digitala plånböcker och andra sätt.

Utöver det som diskuterats ovan inkluderar andra stora kryptovalutor Monero (XMR), Bitcoin Cash (BCH). EOS och Ripple (XRP).

Även om bitcoin är trendsättaren och leder loppet, har andra valutor också fått sitt betydande fotfäste och växer i preferens för varje dag. Med tanke på trenden kommer de andra kryptovalutorna att ha en lång väg att gå och kan snart ge Bitcoin en mycket svår tid att behålla sin position.

Om du har bestämt dig för att göra en spekulativ investering i denna störande teknik och vill ha alla nuvarande och framtida rekommendationer, anslut till “The Top Coins”.

Leave a Comment