Kapslingsskydd sparar byggare pengar

Av alla armaturer som installeras i ett hem eller företag under renovering är träskåp ett av de dyraste. Eftersom dessa skåp kan kosta hundratals eller till och med tusentals dollar, måste byggare vara mycket försiktiga för att undvika ytskador som kan uppstå från tappade verktyg, färgstänk och andra byggolyckor. Betsade träskåp kan tillverkas av både mjuka och hårda träslag med varierande grad av hållbarhet, dock kan alla träskåp repas. Att använda tillfälligt ytskydd för att skydda fina skåp och träslöjd kan spara tusentals dollar i ersättnings- och reparationskostnader för bostadsbyggare och kommersiella byggare och renovatörer.

Det finns för närvarande flera typer av skåpskydd tillgängliga. Kartongskydd med tejp eller plastfästen är utformat för att skydda skåp under frakt och konstruktion och är tillverkat av wellpapp. Denna typ av skåpskydd är inte idealisk för att skydda redan installerade skåp eftersom det inte är vätskebeständigt och tenderar att behöva bytas ut under längre användningsperioder. Dessutom är skåpskydd i kartong tungt och dyrt att frakta.

Självhäftande filmer finns också tillgängliga via utvalda leverantörer. Dessa 2,0 mil tunna filmer appliceras genom att rulla ut filmen och sedan tillhandahålla yttryck för att hålla filmen på plats på skåpet. Förutom enkel installation ger dessa skinn också ett visst mått av repskydd. Tyvärr har dessa filmer inget gott rykte i branschen eftersom de är kända för att lämna limrester på skåp och till stor del har utgått. Limrester kan vara extremt svåra att ta bort och ger uppenbarligen låga kundnöjdhetsbetyg.

Självhäftande skumskydd är ett annat alternativ för att skydda fina skåp och träslöjd. Slagtåligt polyetenskum skyddar mot bucklor, repor och till och med några få bucklor orsakade av byggaktiviteter. Ger enkel installation då den även appliceras genom att trycka på den klibbiga sidan och rulla ut skummet. Den är vanligen dimensionerad till 30″ och erbjuder perforeringar var 12:e tum så ingen skärning krävs. Även om denna skyddsmetod är dyrare än andra metoder, ger den högsta betyget i kundnöjdhet.

Även om det finns för- och nackdelar med var och en av dessa tillfälliga ytskyddsmetoder, är det billigare att skydda nyinstallerade skåp än att lämna dem oskyddade. För att lära dig mer om dina alternativ för att skydda fina skåp och träslöjd, kontakta dina lokala ytskyddsexperter.

Leave a Comment