Insamlingstips för att samla in pengar till volontär utomlands

Om jag hade en slant för varje person som säger att de skulle älska att arbeta som volontär utomlands men inte har råd, ja, jag skulle förmodligen ha tillräckligt för att finansiera mitt nästa byggprojekt i Brasilien.

Även om det kan verka lite paradoxalt, kommer det att bli kostsamt att tillhandahålla gratis hjälp till länder i nöd. Om du använder en frivillig placeringsbyrå kommer de vanligtvis att debitera dig en fast avgift för att täcka kostnaderna. Några av de största utgifterna inkluderar internationella flygresor, boende när du anländer till din destination och dina dagliga måltider och drycker.

Innan du avfärdar en potentiell resa som för dyr, överväg insamlingsinsatser som ett sätt att samla in pengarna som behövs för att finansiera din volontärturné. Nedan har vi sammanställt en lista med några användbara tips för att samla in pengar som hjälper dig att förverkliga dina goda avsikter:

* Vädja till dina närmaste. Vänner och familj är det första stödet. Om de vet hur viktig en välgörenhetsorganisation är för dig, kommer de förmodligen att vara glada att bidra. För att hjälpa dem att visualisera vart pengarna går, begär pengarna för ett konkret syfte, som ett par nya vandringar. stövlar eller mat för en dag.

* Fråga på ett unikt sätt. Istället för att bara lyfta luren eller skicka ett massmejl, var kreativ med din förfrågan. Du kan till exempel prova att skapa ett personligt kort som förklarar din passion för saken, tillsammans med foton och personliga berättelser som väcker regionen till liv. Inkludera så mycket detaljer som möjligt för att hjälpa mottagaren att förstå vikten av resan och vilken specifik skillnad dina pengar kommer att göra.

* Organisera ett insamlingsevenemang. Detta är ett av de mest effektiva sätten att samla in en betydande summa pengar. Oavsett vilken plats du väljer – rekreationscenter, lokal krog eller ditt eget hem – planera festen kreativt och fyndigt och försök knyta temat till din önskade destination. Kontakta lokala radiostationer och tidningar om möjlig pro bono-reklam, och lägg upp flygblad på collegecampus anslagstavlor och andra offentliga forum. För att generera pengarna kan du sälja inträdesbiljetter, ladda vid dörren eller bara placera donationslådor på framträdande platser i hela lokalen. Du kan också överväga att inkludera en musikalisk handling eller lotteri.

* Börja svettas. Många volontärer samlar in pengar genom att delta i ett konkurrenskraftigt idrottsevenemang, som ett landsvägslopp, cykellopp eller triathlon, och be folk att sponsra dem.

* Ta kontakt med lokala organisationer som stödjer din sak. Om du funderar på att resa för att vara volontär på ett barnhem i Peru, försök att kontakta en lokal peruansk grupp eller samhällsförening för att se om de skulle vara intresserade av att arbeta med dig. Om de går med på att ge pengar till din turné, kan du erbjuda dig att komma och tala vid ett av deras evenemang när du kommer tillbaka.

Oavsett vilket insamlingsalternativ du väljer är uthållighet nyckeln. Ignorera “don’ts” och var inte blyg för att be om hjälp – trots allt ber du om donationer för en givande sak, inte en vecka på stranden.

Leave a Comment