Informationsmarknadsföring: Hur man skapar en affärsmodell för Ascension

Det är väldigt enkelt att skapa en uppgångsmodell för en onlineinformationsmarknadsföringsverksamhet. I den här artikeln kommer jag att förklara den här modellen och hur du kan bygga en snabbt och enkelt.

Vad är en uppstigningsmodell?

Med denna modell erbjuder du produkter som börjar till ett lågt pris och går sedan gradvis upp till en högre prissatt produkt.

Det finns fördelar med denna modell.

Som produktskapare, och i synnerhet för dem som precis har börjat i sin informationsverksamhet, är det mycket mindre skrämmande att tänka på att skapa en lågprisvara än en dyrare.

Till exempel verkar en produkt på 27 $ lönsam, medan en produkt på 490 $ kan tyckas överträffa dina möjligheter.

Genom att först skapa lågprisprodukter kan du bygga upp ditt självförtroende och även börja förstå vad du kan erbjuda och hur mycket du har att erbjuda.

För dina kunder hjälper den här mallen dem att köpa något billigt och därför med låg risk för att se vilken typ av kvalitet du erbjuder.

Naturligtvis bör dina billigare produkter återspegla den kvalitet och det värde som dina kunder förväntar sig av en premiumprodukt. Det spelar ingen roll priset – kvaliteten måste vara densamma.

Trovärdighetstips

Se till att när du skapar produkter med högre priser så låter du dina kunder se dem så att de inte tror att du bara kan producera varor till låga priser. Detta är mycket viktigt för din trovärdighet och auktoritetsnivåer.

Hur man enkelt skapar en Ascension-mall

Ett enkelt sätt att bygga denna bottom-up-modell är att skapa 4 lågprisprodukter om olika ämnen i din nisch och sedan kombinera dem för att producera högprisprodukten. Ett annat sätt att göra detta är att återanvända dessa lågprisprodukter och kombinera dem till en kontinuitetsprodukt varje vecka eller varannan månad.

Genom att ta det du redan har skapat och paketera det till en produkt med högre priser, kan du snabbt och enkelt utöka din produktportfölj och produktpris.

Ju fler lågprisprodukter du skapar, desto fler sätt kan du packa om dem till nya produkter med varierande priser.

Ett annat enkelt sätt att skapa en banbrytande produkt är att erbjuda utbildning och inkludera dina andra produkter som utbildningsmaterial att använda som en del av ditt träningsprogram.

Skicka ut en veckoträning och diskutera detta under träningsmomentet.

Leave a Comment