Infliv Exchange – The Game Changer

Infliv syftar till att ge alla kryptohandlare mer vinst utan avgift. Det är den första kompletta börsen som stöder flera kryptovalutor/tokens på en enda plattform.

Infliv är ett företagsnamn som betyder att informationen är Live = INFLIV. Kryptovaluta och blockchain är efterfrågan och efterfrågan i de kommande tiderna idag, infliv Crypto Exchange Platform erbjuder en vänlig plattform för nya handlare. är en kryptovalutabörs som tillåter användare att handla olika kryptovalutor mot BTC, ETH, USDT och infödda IFV-token.

Vårt mål är att tillhandahålla en snabb och säker handelsupplevelse för våra kunder i BTC, ETH, USDT och IFV handelsalternativ. Infliv prioriterar säkerheten för användarnas pengar och information, vilket kräver att användarna aktiverar 2FA med Google Authenticator eller en U2F-säkerhetsnyckel. För att skydda pengarnas säkerhet förvaras de flesta systemmedel i kalla plånböcker och endast ca. 0,5 % av kryptotillgångarna är tillgängliga i heta plånböcker för daglig plattformsdrift.

funktionssläpp

Låt oss lansera plattformen i ungefär följande ordning

 • spothandel

 • marginalhandel

 • terminer

 • anonymt omedelbart utbyte

Infliv kommer att stödja handelspar i följande valutor

 • BTC

 • ETH

 • USDT

 • IFV

Varje handlare vill ha en minimal avgift i kryptohandel, så vi har inga handelsavgifter. Infliv är världens första prenumerationsbaserade (prenumerations) kryptovalutabörs där obegränsade affärer med minimala månadsavgifter och får inkomst per månad på din Infliv Token-aktie.

Infliv är en digital valutabörs (kryptovaluta) i världsklass, Infliv är den enda kryptovalutabörsen i den initiala mynterbjudandet (ICO) världen som låter dig handla med ett månadsabonnemang, du behöver inte betala per handel på Infliv utbyte , I världens digitala valutarevolution. Infliv syftar till att ge alla kryptohandlare mer vinst utan avgift. Det är den första kompletta börsen som stöder flera kryptovalutor/tokens på en enda plattform.

Problem och lösningar

problem

Handelsavgifter är för det mesta bara en liten procentandel eller en bråkdel av en procent, så de flesta bryr sig inte om dem. Men när du är en professionell handlare – eller vill bli det, betyder det att du betalar mycket pengar i form av avgifter över tid.

Lösningar

För att undvika detta introducerar INFLIV världens första prenumerationsbaserade (medlems-) handelsplattform för kryptovaluta som till och med låter dig handla under en hel månad, utan INGEN HANDELSAVGIFT. .

Tokendistributionsdetaljer

Infliv Token (IFV) är byggd med ERC20-token baserad på Ethereum blockchain-teknologi. Denna teknik ger skalbarhet och säkerhet till användarna, Token-innehavare kommer att ha exklusiva fördelar såsom intäkter. Infliv-tokeninnehavare får 60 % intäkt på tokenavgift av den totala månatliga prenumerationsavgiften som tas emot på Infliv-börsen och betalar månatlig prenumerationsavgift med infliv-token och får 50 % avgiftsrabatt. Infliv (IFV) stöder alla Ethereum-plånböcker.

Varför ska du köpa Infliv Token?

Infliv representerar en solid investeringsmöjlighet för investerare som vill bygga välstånd över tid. Detta är inte ett bli rik-snabbt-system eller en möjlighet att tjäna pengar över natten. Investerare som köper tokens och håller dem på lång sikt kommer att se exceptionella resultat och avkastning på sin investering.

 • Erfaren ledningsgrupp med erfarenhet av att driva ett framgångsrikt företag.

 • Alla handlare vill ha lägsta handelsavgifter. Vi har inga handelsavgifter.

 • Infliv introducerar världens första prenumerationsbaserade (medlemskap) kryptovalutabörs.

 • Tokeninnehavare kommer att få exklusiva förmåner såsom intäkter. Infliv-tokeninnehavare får 60 % intäkt på tokenavgift från den totala månatliga prenumerationsavgiften som tas emot på Infliv Exchange och betalar månatlig prenumerationsavgift med infliv-token och får 50 % rabatt på avgiften.

 • I framtiden (2019) kommer Infliv att bygga en decentraliserad central, där IFV kommer att användas som en av de viktigaste bastillgångarna, såväl som den gas som ska användas.

 • 24 timmars kundsupport. Vi har sett att kryptovaluta är framtidens valuta och blockchain är detta århundrades nya upptäckt, så vi erbjuder en snabb och säker handelsupplevelse till våra kunder på BTC, ETH, USDT och IFV handelsalternativ, Infliv prioriterar säkerheten för pengar och användarinformation som kräver att användare aktiverar 2FA med Google Authenticator eller en U2F-säkerhetsnyckel. För att skydda pengarnas säkerhet förvaras de flesta systemmedel i kalla plånböcker och endast ca. 0,5 % av kryptotillgångarna är tillgängliga i heta plånböcker för daglig plattformsdrift.

Leave a Comment