Hyr en lärobok – spara lite pengar

Om du redan har börjat handla dina läroböcker vet du att de inte är billiga. De är väldigt dyra. Genom att hyra en lärobok sparar du över 50%. Låter inte det som en möjlighet du borde ta vara på…?

Specifikt har Campus Book Rentals ett fantastiskt program som jag skulle vilja presentera dig för i den här artikeln.

Så hur fungerar det…? Genom att skapa ett konto kan du bläddra bland de tillgängliga läroböckerna, lägga till dem i din kundvagn och tävla – med pengar över. Frakten tar i genomsnitt 7-14 arbetsdagar, och om du snabbar upp det, 5-8 arbetsdagar. Du kan söka på ISBN, författare, titel eller nyckelord. Deras system låter dig se bokdetaljer för att bekräfta att du har rätt. I kassan, lägg till försäkring för din sinnesfrid.

Om du hamnar i en situation där du byter klass eller hoppar av, har du möjlighet att lämna tillbaka boken inom en angiven tidsperiod. Återbetalningssatserna varierar beroende på hur snart du returnerar boken. Se FAQ för den senaste informationen om returpolicy.

Kom ihåg att om du beställer i förväg skyddar du att dina läroböcker kommer i tid. Som med allt annat – att planera i förväg och vara förberedd är namnet på spelet. Så om du inte har något emot att bära begagnade läroböcker runt terminen och – vem gillar inte att spara pengar… att hyra dina läroböcker passar dina behov alldeles utmärkt.

Leave a Comment