Hur programvara för handel med kryptovalutor hjälper till att utöka din kryptoplattform

Mjukvarupaket för handel med kryptovaluta är ett integrerat system för att hantera alla aspekter av kryptovalutahandelsplattform som alla typer av köp, försäljning, handel, utlåning, MLM och affiliate management, konvertering, jämförelse och marknadsanalys live, etc.

Viktiga funktioner du bör tänka på:

Köp, sälj och byt: Nishue är det imponerande handelshanteringssystemet som erbjuder en smidig och säker metod för sina användare att köpa, sälja och byta kryptovalutor utan ansträngning.

Utlåningssystemhantering: Det här systemet är helt mäklarkompatibelt, det har ett system för att hantera kryptolånetjänsten, som att skapa hanteringsaffärer, underhålla och moderera, etc.

Unik administratörsmodul: Nishue innehåller en säker och avancerad administratörsmodul så att du kan styra ditt kryptovalutautbyte från ände till slut.

Separat kundprofil: Separat kundprofilmodul som hjälper dina användare att enkelt spåra och kontrollera alla öppna insättnings- eller uttagsförfrågningar, registreringar, transaktioner, etc. med bara ett klick.

MLM & Affiliate Management: Dessa marknadsföringsfärdiga automatiseringsverktyg gör det enkelt att hantera din affiliate-provision, bidragshistorik och dokument.

Marknadsjämförelse och omvandlare: Två ytterligare system har integrerats för jämförelse, konvertering och djupgående analys av kryptovaluta.

Hur programvara för handel med kryptovaluta hjälper till att utöka din kryptoplattform:

Myntinsättning och uttag: Kryptovalutahandlare måste upprätthålla en enorm begäran om insättning och uttag dagligen. Handelsmjukvaran hjälper till att hantera din aktivitet med sin automatiska inställningsalgoritm.

Myntpaket och låneerbjudande: Håll dina olika myntpaket och låneerbjudanden till din kunds fingertoppar. Du kan skapa, hantera och marknadsföra ditt erbjudande med hjälp av ett väldesignat paket.

På provisionsnivå: Om du följer MLM-strategin för att belöna dina respektive deltagare och oroar dig för att sätta din provision? OK, du är redo att automatiskt beräkna din provisionsnivå.

Riskmeddelande och hantering: Varje kryptohandelsplattform bör organisera ett push-meddelandesystem för att hålla sig själv och sin klient uppdaterade om många alarmerande problem och på så sätt hjälpa till att eliminera risker. I det här fallet är en systemdesign helt perfekt.

Multiple Payment Gateway: Du kan integrera din Cryptocurrency Wallet, Local Currency, Payeer Även mobilbanksystem som en betalningsmetod i denna programvara för att göra din transaktion problemfri.

Daglig, veckovis och månatlig ROI: Du är oroad över att behålla ROI som du sa. Denna programvara för hantering av kryptovaluta kan automatiskt beräkna ROI, provision och andra enligt de givna instruktionerna.

Gratis responsiv webbplats: Du måste ha en fullt responsiv och SEO-optimerad dynamisk webbplats integrerad med vårt system och den är helt gratis. Det hjälper dig att driva ditt företag smidigt.

Jämförelse, konvertering och djupanalys av kryptovaluta: Marknadsvärde och valutaomvandlingssystem för kryptovaluta i realtid har integrerats för jämförelse, konvertering och djupanalys av kryptovaluta.

100% säkert system: En handelsprogramvara är designad med höga säkerhetsproblem i åtanke. Säker heltalsstruktur, tvåfaktorsautentisering och många andra säkerhetssystem har använts i denna programvara för handel med kryptovalutor.

Det absolut exklusiva paketet för spothandel med kryptovalutor som tillåter användare att handla Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum och Litecoin genom Coinbase. Byggd på samma teknik som driver Nishue-mjukvaran, innehåller den beprövade branschledande verktyg som utvecklats under 25 år för att ge professionella och aktiva kryptovalutahandlare en bättre upplevelse än vad som för närvarande erbjuds av andra handelslösningar med endast kryptovaluta.

Leave a Comment