Hur man tjänar pengar snabbt genom att återställa och returnera kundvagnar

Letar du efter ett sätt att tjäna pengar snabbt? Om du har ett stort nyttofordon som en pickup kan du hämta och lämna tillbaka kundvagnar för en kontant belöning.

Nästan alla medelstora till stora stormarknader, varuhus och varuhus har ett lager av kundvagnar till hands. De är naturligtvis köpta i butik, så kunderna kan använda dem när de handlar i din butik.

Kundvagnar är dyra. Den genomsnittliga återförsäljarkostnaden för bara en är mellan $75 och $100. Stora, som den du hittar i grossistbutiker och klubbar, kan kosta uppemot 200 USD eller mer.

De flesta butiker har dussintals av dem; stora upptagna butiker kan till och med ha hundratals av dem. Att köpa tillräckligt för att möta en butiks efterfrågan och trafiknivåer kräver en betydande utlägg av pengar.

Det ligger därför i återförsäljarens intresse att skydda denna investering. De flesta återförsäljare gör sitt bästa för att se till att vagnarna finns kvar på butikens egendom. Stöld av kundvagnar är dock mycket vanligt. Den genomsnittliga butiken förlorar cirka $8 000 till $10 000 per år på grund av detta problem.

Eftersom de är så dyra att köpa betalar många butiksägare och detaljhandelsföretag kontanter för att de lämnar tillbaka sina vagnar som har blivit stulna (eller “lånade”) och inte återlämnats. Kontantbelöningar varierar vanligtvis från $25 till $50 per vagn.

Så här kan du hämta och returnera dessa vagnar mot kontanter: Kontakta återförsäljare i ditt område som bär kundvagnar. Ta reda på om de betalar för returnerade vagnar. Många gör det, men de kommer inte att ge kontantbelöningar till vem som helst. (Butiksägare vill inte att allmänheten ska missbruka belöningssystemet genom att stjäla vagnar för att få belöningen.) Vanligtvis måste du underteckna ett kontantinlösenavtal.

Du kommer att behöva tillhandahålla vissa former av identifiering, vanligtvis ett körkort plus en annan sak (som personnummer eller kreditkort). Du kan behöva skriva på en dispens som befriar butiken från ansvar i händelse av något oförutsett.

Du kan göra affärer med någon eller alla återförsäljare i ditt område. Ju fler kontrakt du har, desto mer pengar kan du tjäna.

Om du har bott i din stad ett tag har du förmodligen sett vanliga soptippar för stulna kundvagnar. Besök dessa områden regelbundet. Ta också för vana att hålla ögonen öppna när du är utanför stan. Du kommer sannolikt att stöta på kasserade kundvagnar regelbundet. Du kan ta dem och lämna tillbaka dem när du hittar dem, eller förvara dem hemma tills du har flera av dem.

Leave a Comment