Hur man tjänar pengar på saker som finns i skogen

Det finns otaliga sätt att tjäna pengar på saker du kan hitta i skogen eller till och med på fälten. De flesta tänker på att hugga ved eller hugga ved, men jag ska lista några olika alternativ som innebär mindre fysiskt krävande arbete, mindre utrustning och mindre miljöpåverkan. De flesta av dem kommer inte att påverka ekosystemet om de görs måttligt. Här är åtta idéer för att komma igång.

Morellsvamp, även känd som höglandsfisk, kan hittas i skogen på våren i stora delar av den östra hälften av USA och på vissa ställen i nordväst. Moreller kan sälja för $20 eller mer per pund.

Kottar finns i en mängd olika former och storlekar. De kan förvandlas till hantverk som kan säljas. Du kan också doppa dem i vissa kemikalier som i sin tur får dem att bränna olika färger när de placeras i en öppen spis. Dessa behandlade kottar säljs för cirka $15 för en 3-pundspåse.

Du kan gräva ginseng och andra örtrötter som guldsäl, svart cohosh och vild hortensia. Ett pund vild ginseng kostar vanligtvis mellan $300 och $800 per pund, beroende på marknaden det året.

Pilspetsar, flintaverktyg och andra inhemska stenar och artefakter kan hittas i åkrar och skogar över hela landet. Bara en bra artefakt kan vara värd allt från $10 till $1 000.

Håll utkik efter små träd eller vridna grenar. Du kan göra riktigt vackra promenadkäppar ganska enkelt. Försök bara använda träd eller grenar som har en unik och distinkt kvalitet. Detta gör käppen till ett unikt föremål med karaktär.

Du kan hitta jättekäpp, även känd som flodrör, i 23 stater. Den finns ofta i översvämningsslätter med sparsamt trädtäcke. Du kan ta några av de större och göra fiskespön (spön) av dem och sälja dem.

Du kan hitta och sälja skjul för rådjur, älg och älghorn. Många säljer för flera dollar per pund, men om du kan hitta ett skjul i troféstorlek kan det ge mycket mer.

Du kan behöva vara försiktig med den här. De flesta väntar till efter höstfrosten. Det samlar getingbon. De brukar ta in cirka $20-30 vardera från folk som vill ha dem som en rustik typ av dekor eller bara samla dem. Dessutom använder getingar inte ett gammalt bo, de bygger ett nytt varje år.

Hoppas du fick åtminstone några idéer från den här artikeln och kanske har du de flesta av dessa saker i ditt område. Ta bara ansvar när du drar nytta av de resurser som finns i naturen och kontrollera alltid lokala lagar och förordningar innan du fortsätter.

Leave a Comment