Hur man tjänar pengar online på att skriva e-böcker

Jag har varit författare länge och digital publicering (e-böcker) är ett sätt för mig att tjäna mycket av min inkomst. Jag publicerar innehåll från webbsidor, blogginlägg och e-böcker. Alla tre kan göras enkelt och gratis om du vet hur man gör.

Att skriva och publicera e-böcker är ett bra sätt att tjäna pengar på ditt skrivande eftersom du kan skriva dem på din dator och sedan publicera dem digitalt. Detta gör att du kan fortsätta skriva fler e-böcker.

Du kan också tjäna pengar online genom att sälja andras e-böcker.

Det finns flera sätt att tjäna pengar online oavsett om du har egna böcker att sälja eller inte.

Men utan dina egna e-böcker har du inte full kontroll över vad du gör.

Jag har varit en affiliate-marknadsförare i flera år och jag tycker att det är ett enkelt och roligt sätt att tjäna pengar.

Men eftersom jag säljer e-böcker som inte är mina har jag ingen kontroll över dem.

Jag marknadsförde en gång en affiliate-produkt som var en e-bokskurs om hur man övertygar.

Jag var glad över att marknadsföra den till författare som saknade självförtroende och berättade för dem hur den här produkten kunde hjälpa dem att skriva mer övertygande försäljningssidor så att de kunde sälja fler böcker.

Allt gick bra med den här kursen under några år och jag gjorde regelbunden försäljning.

Sedan en dag när jag kollade mina webblänkar upptäckte jag att länkarna för denna produkt var trasiga.

Jag kollade och gissa vad? Produkten hade dragits tillbaka från marknaden och var inte längre tillgänglig.

Hur länge han har varit borta visste jag inte och kunde inte förstå varför eftersom han var en konsekvent säljare. Men nu är han borta och det fanns inget jag kunde göra förutom att ta bort allt material om honom från min hemsida.

Det är därför det är bäst att ha egna e-böcker att sälja.

Skriv dina egna e-böcker.

Det ärBöcker är fantastiska eftersom de bara behöver skrivas en gång och kan säljas om och om igen, OCH hela försäljningsprocessen kan automatiseras så att kunderna köper och laddar ner dina e-böcker utan att du behöver göra något – och du tjänar pengar på varje försäljning automatiskt också.

Och även om du aldrig har skrivit en e-bok förut, är det fortfarande möjligt att skriva din egen.

var man kan få idéer

Du kan skriva en bok om vilket ämne som helst som intresserar läsarna. Du kan till och med skriva en bok om vad du gör på nätet.

Om du vill ha fler idéer kan du bläddra i ditt lokala bibliotek, tidskrifter, bloggar, eller så kan du bläddra (på Amazon) böcker som liknar det du vill skriva för fler idéer om vad du ska inkludera i dina. Läsrecensioner är en bra källa till information om vad läsarna gillade och (var viktigare) inte tyckte om boken. Det är förvånande hur många idéer du kan komma på när du börjar bläddra i böcker online.

Vissa författare använder sina egna webbplatser som inspiration och skriver om allt sitt onlineinnehåll och utökar sina artiklar till e-bokkapitel.

Andra e-boksförfattare gör tvärtom. De skriver din e-bok och reducerar varje kapitel till en artikel att lägga på din webbplats för att främja den.

sälja din e-bok

När din e-bok är skriven och publicerad måste du ägna lite tid åt marknadsföring.

Det är bäst att ha en marknadsföringsplan på plats innan du skriver din bok eftersom det sparar tid senare och du kan också förmarknadsföra den så att folk är angelägna om att köpa den så snart den är tillgänglig.

Och dina e-böcker behöver inte vara enorma. Vissa författare tjänar pengar på att bara skriva 20 till 30 sidor och sälja dem som 99 cent Kindle e-böcker. Och vad de finner är att så länge boken är fylld med inspirerande och användbar information, eller de har skrivit ett fascinerande skönlitterärt verk, älskar läsarna sina e-böcker och fortsätter att köpa fler.

Och om du inte kan skriva en bok själv, kan du alltid skriva utkast till dina kapitel och anlita en frilansskribent för att skriva dem åt dig.

Men oavsett vilket sätt du väljer, är det en vinn-vinn att ha dina egna e-böcker att sälja.

Du vinner för att du automatiskt tjänar pengar, och dina kunder vinner för att de köper en fantastisk e-bok och har omedelbar tillgång till den.

Så vänta inte längre.

Börja skriva och publicera fantastiska e-böcker

Leave a Comment