Hur man tjänar pengar online hemifrån genom att ge din legitima åsikt

Varför behövs undersökningar?

Vet du hur företag utforskar marknaden? Med hjälp av undersökningar! Ja! Ja!

Deras marknadsföringsexperter kommer med frågorna som kommer att hjälpa deras organisationer att studera efterfrågan på en specifik vara, köparnas geografi, åldersvektorn, köparnas kön etc.

För denna information är de också villiga att betala kontant eller ge en tillräcklig belöning, till exempel ett presentkort från Amazon eller något välkänt varumärke, för en ganska stor summa.

Det finns exceptionella organisationer som anställer individer för att fylla i undersökningar.

Alla individer är olika, alla har en personlig åsikt.

Varför håller du inte med dem och uttrycker din åsikt i en specifik fråga? Dessutom kan du fylla i svaren inte bara när du sitter hemma, utan när som helst på fritiden: i transport, på raster från jobbet, i kö till läkaren, etc.

Hur kommer företag att skicka in sina frågor och betala belöningar?

Du måste registrera dig hos företag (till en början kanske några – jag ska ge dig en lista över organisationer).

Det är gratis.

Du måste registrera dig HELT hos dem. Många av dessa företag kommer att kräva att du fyller i en preliminär undersökning när du går med. De använder data som samlas in från den här undersökningen för att skicka enkäter till dig som matchar din identitet och demografi.

När du är registrerad kommer företag att skicka enkäter till dig via e-post, som anger vilket värde du kan tjäna genom att fylla i undersökningen.

Allt är extremt enkelt.

Men hur mycket du kan tjäna varje dag – allt beror på DIG!

Vanligtvis skickar företag pengarna du tjänade till ditt PayPal-konto eller skickar en check till din e-postadress med ett obligatoriskt meddelande till din e-post, vilket du angav vid registreringen.

Undersökningar – är de BARA frågeformulär?

Sanningen att säga är utbudet av frågeformulär ganska brett och är inte begränsat till bara frågor. Du kan tjäna pengar eller belöningar genom att titta på filmer eller videor på kändisar och dessutom många olika videor, delta i mobilspel, testa vissa produkter osv.

Vilken sökning du ska välja – allt beror på dig. DU väljer den undersökning du vill fylla i.

Jag måste säga att du inte snabbt kan fylla i enkäter till en början. Men om ett par dagar kommer du att bli förvånad över hur snabbt detta kommer att hända, hur snabbt du kommer att svara på frågan och gå vidare till en annan.

Det är som ett spel!

Dessutom upprepas frågorna från en undersökning till en annan!

kognitiva exempel

Jag träffade en person som har fyllt i enkäter i 15 år. Han ville tjäna pengar på internet; han trodde att det skulle ta mycket mindre tid och hans inkomst skulle bli betydligt högre.

Men när han förstod VAD han skulle kunna göra, hur mycket tid och pengar han skulle lägga i början – vägrade han och gick tillbaka till att fylla i undersökningarna.

Dessutom skickade organisationer till honom mycket bra frågeformulär för att tjäna pengar.

Förtjänsten i undersökningar beror ju på tjänstgöringstid i organisationen.

Organisationen ska se till att du är en seriös, uppmärksam individ med fokus på kontinuerligt samarbete.

Slutsats:

Att fylla i enkäter är kanske det enklaste sättet att tjäna pengar på internet.

Men som med alla företag som genererar pengar finns det hemligheter. En av dem är den goda kvaliteten på undersökningarna.

Leave a Comment