Hur man tjänar pengar i gettot snabbt utan investeringar

Jag letade efter sätt att tjäna pengar i mitt grannskap, men alla idéer jag hittade på nätet skulle inte fungera där jag bor. Jag behövde veta hur man tjänar pengar i gettot, inte i rika stadsdelar där man hittar folk som betalar 20 dollar i timmen för att gå ut med sina hundar!

Jag insåg äntligen att oavsett hur mycket forskning jag gjorde så skulle jag inte hitta något. Det var upp till mig att ta reda på det. Efter att ha sett mig omkring insåg jag att det fanns sätt att tjäna pengar – även i gettot.

Det första jag märkte är att även människor som inte har mycket pengar är villiga att investera i sina barns framtid. Uppenbarligen har de fattigare stadsdelarna sämre skolor än de rikare, så min första åtgärd var att erbjuda handledning för människors barn. Jag visste att jag inte kunde ta ut ett ton, men jag upptäckte att om jag hade en grupp på 4 eller 5 barn och undervisade dem tillsammans, skulle jag kunna tjäna mycket pengar samtidigt som jag höll mig inom deras föräldrars budget.

Medan jag handlade märkte jag att det fanns massor av barn som inte hade någon annanstans att gå efter skolan och det slutade med att de vandrade runt i stadsdelarna och hamnade i problem bara för att deras föräldrar inte hade råd med fritidshem. Även om mitt mål var att tjäna pengar insåg jag att jag kunde hjälpa dem och tjäna en förmögenhet på samma gång. Genom att passa upp till 10 barn åt gången kunde jag tjäna $50 i timmen och fortfarande få deras föräldrar att betala för mina tjänster. Även i gettot kan du hitta sätt att tjäna pengar snabbt. Tanken är att ta lite betalt för tjänster som du kan utföra samtidigt.

Leave a Comment