Hur man startar en utestängningsrengöring "inte billigt"

Det finns några bestämda kostnader för att starta en avskärmningsstädningsverksamhet. Det är inget du kan starta utan pengar – och tro inte på någon som säger något annat. Men kostnaderna kan mildras. Följande är några konkreta förslag på hur man startar en “billig” avskärmningsstädning.

3 konkreta förslag Hur man gör avskärmningssanering på ett billigt sätt

Utrustningsuthyrning: Även om det är perfekt att ha din egen utrustning när du äger ett företag för avskärmningsstädning, kan du hyra nästan allt du behöver tills du kan köpa det direkt.

Till exempel en släpvagn och en soptunna. De flesta jobb kommer att kräva detta eftersom du måste städa upp och ta bort skräp och skräp från en fastighet. Men denna utrustning kan hyras mycket rimligt.

Utrustningstips: Bekanta dig med kostnaderna innan du börjar marknadsföra

För att börja få en uppfattning om kostnaderna för saker du ofta kommer att hyra (t.ex. stegar, trädgårdsutrustning (under varma årstider); verktyg etc., besök din lokala Home Depot eller Lowe’s. Eftersom dessa är kostnader som är inbyggda i ditt företag , bör du ha en uppfattning om hur mycket det kommer att kosta att hyra ut dessa saker till ditt avskärmningsstädföretag tills du har råd med dem.

Lägga ut: Ett annat sätt att starta ett billigt städföretag är att lägga ut så mycket du kan på underleverantörer. Städning, du kan ta hand om dig själv. Men, om det finns jobb du inte är beredd att sköta för att du inte vet hur du ska göra det eller inte har rätt verktyg, outsourca – till exempel målning, VVS, el, fönsterreparation osv.

Inkludera bara kostnaden för att anlita entreprenörer i din uppskattning.

Onlinemarknad: En av de största kostnaderna för de flesta nya företag är marknadsföring. Lyckligtvis är en avskärmningsrengöringsverksamhet en där marknadsföring kan göras billigt. Varför? Eftersom din kärnkundbas (t.ex. fastighetsmäklare, bankirer och investerare) är online.

Och de är lätta att hitta. Så använd e-postmarknadsföring. Det är gratis. Lägg till några fordonsskyltar till det (varje utestängningsstädföretag bör ha fordonsskyltar) och det är all marknadsföring du behöver göra för att få verksamheten att flyta på i början.

Även om det finns legitima förskottskostnader som du inte kan komma runt när du startar ett städföretag (t.ex. försäkring, fordon, telefon), kan allt annat göras “billigt” tills du börjar generera affärer.

Lär dig mer om vad du behöver veta för att starta en framgångsrik avskärmningssaneringsverksamhet.

Leave a Comment