Hur man hittar det mest lönsamma hemföretaget online

De mest lönsamma onlineföretagen är förstklassiga program som kräver visst entreprenöriellt mod och investeringar, men som låter dig tjäna en betydande startinkomst.

De flesta har uppfattningen att den ekonomiska krisen som upplevts de senaste åren var det värsta ögonblicket av alla. Men faktiskt har det varit den bästa tiden att etablera ett hemföretag.

Det finns så många hem affärsmöjligheter och system för att tjäna pengar online. Det är dock klart att många bara är en bluff. Det är därför viktigt att du vet vad som är en lönsam affärsmodell för dig.

Med det ständigt ökande antalet legitima möjligheter och bedrägliga bedrägerier, hur vet du vad en ärlig OCH lönsam onlineverksamhet är att starta och hur vet du vem du ska tro när du undersöker vad som finns där ute?

Jag hade precis detta dilemma. Jag provade alla typer av system och utbildningar och verktyg och system innan jag till slut fann framgång. Nu missförstå mig inte, jag lärde mig MYCKET av mina tidigare försök på ett hemmabaserat företag, jag fick många nya färdigheter. Inget av det var bortkastat. Men jag förlorade också MYCKET – mycket tid och mycket pengar.

Låter bekant?

Det är därför jag har sammanställt den här artikeln för att försöka förklara några av de olika affärsmodellerna för hemmet. Det finns så många variabler både i verksamheten du väljer och vad DU behöver ta med dig till den. Jag gjorde alla rätt saker men på fel sätt och med FEL affärsmodell.

Det klickade när jag var i telefon med en vän från det tidigare MLM. Jag har sett honom gå från en trasig lägenhet som bor i sin mammas källare till att bli en stor producent som tjänar över 50 000 dollar i månaden. Se, han hittade ett system som fungerar. Och efter bara några månader är jag på god väg att gå i hans exakta fotspår.

När jag väl upptäckte en mycket lönsam affärsmodell som passar det jag vill uppnå, tillämpade jag helt enkelt mina kunskaper och färdigheter och jag kunde lyckas. “Systemet” är just det: en mycket lönsam affärsmodell online. Det erbjuder högkvalitativ internetmarknadsföringsutbildning på fronten i kombination med en förstklassig produkt på baksidan.

Låt mig förklara några av termerna och de olika typerna av hemföretag du kan starta.

Tegel och murbruk verksamhet

Det är här du köper eller hyr lokaler i syfte att sälja produkter eller tjänster. Det kan vara så att du använder en del av ditt hus eller uthus. Exempel är personliga tränare, frisörer, hundfrisörer, datorreparationer. Kapitalet du behöver för att starta upp kommer generellt att vara högt och det kan ta flera år innan du går med vinst.

franchiseverksamhet

Liknar den traditionella tegel- och murbruksbranschen, men med denna modell köper du från ett känt varumärke och en anläggning. Exempel är restauranger, städföretag. Verksamheten är redan inrättad och du “hanterar” platsens dag till dag. Återigen, kostnaden är vanligtvis hög, du har anställda att anställa och leda, och det kan ta flera år att börja gå med vinst. Ett onlinealternativ:

internetbaserad verksamhet

Det är här din “butik” är en webbplats eller en blogg och du säljer och säljer produkter via onlineverktyg. Det finns flera webbplatser och mallar som du kan köpa direkt eller som medlem, såsom lead capture-sidor, försäljningsbrev, samt en mängd verktyg som hjälper dig att hantera kunder och kundrelationer, såsom kundvagnsverktyg för produkt notering och kreditkortshantering, e-postmarknadsföring för uppföljning.

För nybörjaren kan det vara en enorm inlärningskurva att förstå vad som krävs och göra det bra. Efter att du har skapat din webbutik bör du lära dig hur du undersöker din målgrupp (sökordsforskning), hur du annonserar (utan att bli trasig), hur du marknadsför dem (köpprocesspsykologi, copywriting effektiv försäljning, relationsbyggande, etc) och hur man omvandlar dem till köpare. Det är inget lätt spel.

Det finns några snabba försök som att sälja på eBay eller affiliate-marknadsföring (sälja andras produkter och använda färdiga försäljningsmallar). Vinstmarginalerna är mycket låga så du måste sälja hundratals eller tusentals för att få en anständig inkomst och det finns väldigt lite kvarstående inkomst med denna modell.

nätverksmarknadsföringsverksamhet

Även känd som en MLM (multi-level marketing) eller house party-företag, är detta vanligtvis lämpligt för personer som är socialt utåtriktade och vill tjäna några hundra extra pund genom att ha kul med vänner, kollegor och familj. Återigen köper du ett lager av produkter och lär dig hur du marknadsför dem generellt lokalt, men potentiellt till vem som helst var som helst. Du kan till exempel använda traditionell reklam som flygblad och tidningsannonser och organisera personliga besök, öppet dagar, hemmafester, utställningar, ladies nights etc. för att sälja dina produkter.

Ju mer lager du köper desto mer “rabatt” tjänar du och så när du säljer produkterna desto mer vinst gör du. Företaget du går med i har betydelse på många sätt, men självklart typen av produkt och prisnivån. Vissa produkter kan passa dina personliga intressen och expertis mer än andra, till exempel hushållsprodukter, nyttoprodukter, näringsvitamintillskott, viktminskningsprodukter. För personer som är nya inom försäljning är det bra att välja en produkt som du själv skulle använda och eftersom prisnivåerna är små kan det vara lättare för dig att hitta kunder och göra försäljning.

Den här typen av hemverksamhet låter dig tjäna två inkomstströmmar, en på produkter du säljer (aktiv inkomst) och en på ditt “team” av distributörer som du tar in i verksamheten och tjänar en procentandel av provision på produkterna de säljer. sälja (resterande passiv inkomst eller “royalties”). Detta kallas “utnyttja” din tid eftersom det finns en gräns för hur många kunder en person kan hantera.

Hur mycket inkomst du tjänar beror på hur bra du är på försäljning och hur många personer du tar med och behåller som distributörer i din “downline”. Detta är regeln, ju fler personer du rekryterar desto mer pengar kommer du att tjäna. Men oroväckande statistik visar att nästan 90 % av människor som går med i ett MLM- eller nätverksmarknadsföringsföretag aldrig tjänar en betydande inkomst.

Första linjens produktmarknadsföring

Detta fungerar på samma sätt som nätverksmarknadsföring, av vilka några kan tjäna på 2,3,4 upp till 10 nivåer av provisioner. Så alla får sin “andel” som en belöning för att de tar in andra i verksamheten och hjälper dem att bli framgångsrika genom att sälja. Dessa företag kräver ofta en betydande investering i produktlinjen, men de använder affärsmodellen “Get Paid Today” eller GPT, så att du snabbt kan få tillbaka din initiala investering eftersom du tjänar mycket höga provisioner även på de första försäljningarna du gör. Det finns ingen anledning att vänta med att bygga en “downline” och tjäna “royalties” eftersom du börjar tjäna stora provisioner i förväg och den återstående inkomstströmmen växer väldigt snabbt. Provisionen sträcker sig från $1 000 till $10 000 (och du kan få det direkt!)

Så av egen erfarenhet verkar det ganska tydligt. Om du lär dig marknadsföra online kan du sälja vilken produkt som helst till vem som helst, var som helst i världen. Varför i hela friden skulle du välja att marknadsföra lågprisprodukter över toppprodukter och få betalt idag? Det vore löjligt, eller hur? Men många människor startar ett hem- eller onlineföretag utan att känna till de viktigaste skillnaderna.

Bara för att förtydliga för dig då:

För tegel och murbruk, franchising, nätverksmarknadsföring eller online-affärer…

– Dina kostnader brukar vara mycket större än dina vinster på kort sikt, åtminstone.

– Man måste fortsätta jobba dag och natt i många år för att bygga upp saker och hänga med i sin verksamhet.

– Din restinkomst beror på hur många personer du tar in i verksamheten som aktivt säljer och rekryterar.

– Det här kan ta många år att utveckla och du kommer att få jobba hårt för att behålla människor som bara klarar sig medelmåttigt eftersom deras förväntningar sällan uppfylls.

– Du måste betala för frakt och hantering av produkter och vissa andra avgifter, som inkluderar underhåll av eventuella annonswebbplatser och spårning av försäljning och kunder och personalaktiviteter.

– Du kan lägga till alla olika månadsavgifter för dina individuella verktyg, som är mycket högre än du förväntar dig.

– Tillsammans med de låga provisioner som du tjänar, kommer du förmodligen inte att gå i balans – någonsin.

I GPT-mallen på toppnivå…

Du får betalt idag. Dina direktförsäljningsprovisioner betalas ut till dig omedelbart och din ersättning är inte beroende av antalet personer i din downline. När du säljer produkter och tjänster av hög kvalitet är vinsten betydligt högre jämfört med andra företag. Många möjligheter i toppskiktet belönar dig också för hänvisningar och betalar en provision i flera nivåer så att du kan bygga upp en återstående inkomst över tiden. Eftersom du tjänar en bra “aktiv” inkomst kan du sluta ditt “dagsjobb” på månader, inte år.

Leave a Comment