Hur man använder utskrivbara förfalskade pengar för att manifestera pengar med lagen om attraktion

När du lär dig hur man använder utskrivbara förfalskade pengar för att manifestera pengar med lagen om attraktion, är det viktigt att lära sig några “utskrivbara handelsknep för förfalskade pengar”. Den här artikeln avslöjar fem tips att använda när du börjar lära dig hur du manifesterar pengar med det specifika “tillbehöret” av utskrivbara falska pengar.

Tips 1: En ovanlig “tumregel” när man bestämmer sig för att använda utskrivbara förfalskade pengar är att besluta sig för att inte berätta för någon vad man gör. Varför är det så viktigt? För genom att avslöja din “hemlighet” gör du två saker; d.v.s. 1) Förbered dig på att känna dig dum för att berätta för någon vad du gör och få dem att “skratta åt dig” istället för att stödja dig och 2) ge dem ammunition för att riva ner dig och avskräcka från din utforskning och spela med utskrivbara låtsaspengar eftersom de tror att de vet mer om det än du gör. Detta ger ditt undermedvetna ammunition för att bekämpa dig när du har utskrivbara pengar och gör dina rikedomsbekräftelser och ska undvikas.

Tips 2: När du skapar pengar med falska utskrivbara pengar på det här sättet vill du sätta ett litet mål och förbinda dig att se det genom inlärningskurvan. För att göra detta, skapa en motsvarande förmögenhetsbekräftelse som är helt trovärdig och säg det när du tittar på eller håller de falska utskrivbara pengarna. När ditt undermedvetna vill skälla ut dig och säga “det kommer inte att hända”, fokusera på ditt engagemang för att se det genom “inlärningskurvan” att vänja sig vid att kombinera dina förmögenhetsbekräftelser med utskrivbara låtsaspengar och lära dig hur man manifesterar pengar med lagen om attraktion. Det kan ta lite tid att få allt “gelatiniserat” och gå i samma riktning, men att hålla fast vid det och inse att det finns en inlärningskurva kommer att hjälpa dig att se igenom det till att förverkliga ditt mål.

Tips 3: Hitta några utskrivbara kalkylblad för pengar som inte bara ser riktiga ut utan också ger övningar att göra i samband med att du använder dessa utskrivbara kalkylblad för pengar med dina pengarbekräftelser och andra instruktioner om hur du kan locka pengar med hjälp av lagen om attraktion. Detta är viktigt eftersom att använda falska utskrivbara pengar på egen hand kan fungera, men det fungerar mycket bättre och snabbare när du har mer än ett “program” som går ut på att använda utskrivbara pengablad.

Tips 4: En nyckel till att lära sig att locka pengar med förfalskade pengar som kan skrivas ut är att göra det i stegvisa steg och göra din “pengarvad” trovärdig. Att hålla en “fet bunt kontanter” och göra uttalanden om pengar för att “vinna på lotteriet” kommer fortfarande inte att fungera eftersom ditt undermedvetna kommer att kämpa med målets enorma omfattning. Ta istället en liten mängd falska utskrivbara pengar och lägg dem ofta framme så att ditt undermedvetna “vänjer sig vid att ha pengar runt.” Det här fungerar? Ja, men det är viktigt att se till att pengarna placeras på strategiska platser och sammanfaller med ett lämpligt penningbesked.

Tips 5: En kritisk faktor för att underlätta din förmåga att visa pengar med falska utskrivbara pengar och lagen om attraktion är att ta bort alla undermedvetna blockeringar för att ta emot pengar. Det bästa sättet att göra detta, men också ett ovanligt sätt, är att använda tysta subliminala affirmationer som direkt syftar till att ta bort många av de negativa föreställningar som människor idag har om att ta emot pengar. Detta är viktigt eftersom oavsett hur mycket utskrivbara låtsaspengar du har och skanderar bekräftelser om pengar, om ditt undermedvetna “blockerar dig i passet” kommer du att ha en inre konflikt om att faktiskt ta emot pengarna.

Att använda utskrivbara falska pengar för att visa pengar med lagen om attraktion är lätt när du litar på ditt beslut att få det att fungera för dig själv och inte berätta för någon, förbli engagerad i att få det att fungera, hitta ett program som innehåller utskrivbara arbetsblad med pengar och ger dig en större bild av att lära sig att attrahera pengar med hjälp av lagen om attraktion, göra dina mål små och trovärdiga, och viktigast av allt, använda andra sätt som tysta subliminals för att ta bort dina block för att faktiskt hålla riktiga pengar i dina händer istället för de utskrivbara kastpengarna .

Leave a Comment