Hur ljudintervjuer skapar stora pengar som du kan tjäna på

Kan du tjäna pengar på ljudintervjuer? Det här är de faktiska detaljerna om hur detta görs.

När du säljer en-mot-en tar det mycket tid. Om jag inte använder ljud som det är gjort, är det helt enkelt hävstångseffekt. Att göra ljudintervjuer och distribuera dem på Internet via din webbplats är att sälja en av många. Du behöver bara göra det en gång och efter att jag är klar med en intervju behöver jag inte göra det längre och jag kan använda det för att sälja mina produkter eller tjänster eller min trovärdighet eller skapa ett paket av det. Jag behöver bara göra det en gång, men jag kan sälja till flera personer 24/7 var som helst i världen så länge de förstår engelska. Det är den hävstångseffekten. Det är vad jag har kunnat göra med många av mina ljudintervjuer.

En intervju; Jag har bara gjort det en gång och det ringer om och om igen för någon som är intresserad av att ringa. Detta jämförs med någon som jobbar kallsamtal i 4-5 år. Så det var en bra intervju för att tjäna pengar.

John Carlton-intervjun genererade intäkter genom affiliateförsäljning. Ted Nicholas genererade försäljning. HMA-intervjuer, det är inte bara en intervju. Jag har cirka 12, 13 intervjuer på min webbplats som utbildar och främjar människor om hur man blir en marknadsföringskonsult och jag behövde bara göra de intervjuerna en gång.

Art Hamel-intervjuerna. Den intervjun sålde mycket produkt eller den där kombinationen av intervjuer, inte bara en intervju. Jag har säkert 12, 13 timmars intervjuer med honom. Mina konsultintervjuer där jag rådgör med människor online som marknadsför en produkt som heter Audio Marketing Secrets som har varit ovärderlig för mig. Ljudet av Eugene Schwartz Money Man Interview som är en intervju med en företagsfinansexpert. Mina bytesintervjuer för att sälja min hemliga bytesprodukt. Fram till teleseminar Alex Mendosian.

Så du kan inte förneka att ljudintervjuer fungerar eller säljer produkter och tjänster för ja, och jag gör det varje dag och medan jag sover 24/7 och allt går automatiskt. Jag tror att det är några av bevisen på att det verkligen fungerar. Jag är så övertygad om det för jag vet att det är sant. Men det brukar inte gå en dag som jag inte säljer något som automatiskt sålde slut.

Jag fick precis en rea innan jag skrev den här artikeln om en produkt med en expert vid namn Ken Ellsworth in persuasion som är en automatisk produkt. Webbplatsen är som en liten varuautomat, en liten pengaautomat. Det är som en samling inforeklam på ett och samma ställe. Det är inte alla som säljer och vissa är bara rent innehåll, men det finns många intervjuer där ute som är designade för att sälja något eller komma inför en prospekts efterfrågan på någon som vill ha något.

Ibland är det inte ens intervjun utan marknadsföringen. Du kan ha en hemsk intervju, en riktigt dålig intervju, och ändå sälja något för att marknaden är så hungrig. Det är det viktigaste är din marknad. Men en välproducerad intervju kommer att sälja bättre än en dålig, oavsett vem som är ansvarig för den. Så du vill göra det rätt första gången.

Leave a Comment