Hur Life Coaching förbättrar förhandling

Våra handelsproblem beror inte på vår bristande skicklighet utan från en obalans i våra hjärnor. Dagens människor är programmerade att tänka fel. Livscoaching förbättrar förhandling eftersom det är så mycket mer omfattande än någon annan typ av framgångsrik coaching.

De flesta handlare arbetar inte med frågorna om sina handelsutmaningar, de tar itu med den nedersta raden av sina utmaningar. Problemen är brist på självkännedom, inte brist på skicklighet.

Traditionell handelscoaching fokuserar på att förfina dina in- och utgångar, dina stoppförluster och så vidare. Som Ed Seykota sa:

Det finns ingen matematik för att hantera osäkerhet

Ed Seykota slog huvudet på spiken, för om du har flaskt ner dina rädslor kommer du aldrig att bli en bra handlare.

I slutändan bottnar varje förhandlingsutmaning i felaktigt undermedvetet tänkande, vilket leder till felaktiga och ofta impulsiva förhandlingsbeteenden.

Enter, livscoachen för handlare

Livscoaching är den mest omfattande formen av coachning som någon kan använda. Det är en kombination av healing, visdomsundervisning och prestationsträning.

En bra livscoach som kan förhandling kan hjälpa dig att utveckla ett nytt sätt att se dig själv och din (förhandlings)värld.

Livscoaching täcker allt

Det inkluderar coachning för andlig utveckling, universell lag, utveckla mindfulness, lära sig om dig själv och tekniker för att tillämpa denna kunskap i din handel och i ditt liv.

Mycket få handlare tar med sig denna typ av omfattande och holistisk kunskap till handelsbordet. Om de har kunskapen vet de inte hur de ska tillämpa den i sina förhandlingar.

Om de gjorde det skulle deras handel förbättras idag.

Vi måste förstå varför vi ska göra något annorlunda

Det svåraste är detta: för att prestera bättre som handlare måste du först ändra dig själv. Först när du ändrar dig själv kommer din handel att förbättras. Det är svårt eftersom 99% av alla människor motsätter sig förändring.

Din hjärna måste ges en övertygande anledning att ändra livets vanor. Livscoaching ger dig anledningarna till varför du bör ändra dig. Det är en viktig del av coachingprocessen.

Vi måste visa oss hur vi kan utöka vår kunskap innan vi kan gå vidare till nästa nivå med lätthet och nåd. Processen är holistisk och ouppdelad.

Få handlare har kunskapen eller verktygen att välja detta tillvägagångssätt på egen hand utan vägledning.

De går vilse i detaljerna i olika tekniker och slutar med att gå baklänges, eller i bästa fall stå stilla. Detta är verkligheten för 95% av alla handlare.

Livscoaching förbättrar handeln eftersom den tar itu med alla problem samtidigt, och väver in allt i en ordnad struktur som ditt handelstänkande gärna kommer att bearbeta. En glad, stimulerad hjärna lär sig snabbare. Resultatet: din handel förbättras.

Leave a Comment