Fördelar med Panaesha Capital Exchange (PCEX)

Kryptovalutamarknaden blomstrade under 2017-2018; det totala börsvärdet för kryptovalutor nådde 700 miljarder dollar förra året. Med den enorma marknadspotential som kryptovalutor erbjuder, blomstrar digital valutahandel och flera kryptovalutabörser har lanserats inom loppet av ett år och ännu fler är under utveckling. Kryptobörser är plattformar där handlare kan byta kryptovalutor mot andra kryptovalutor eller fiatvalutor.

Panaesha Capital Exchange (PCEX) är en handelsplattform för kryptovaluta som planeras lanseras under tredje kvartalet 2018. PCEX är säkert, snabbt, erbjuder hög likviditet och använder en mäklarkanal för extra säkerhet. Plattformen är en komplett handelslösning; erbjuder kryptovaluta till kryptovalutautbyte och kryptovaluta till fiatvalutatransaktioner.

Fördelar med PCEX

Multifunktionell handelsplattform

Många kryptovalutabörser, även framstående plattformar, stöder endast krypto-till-krypto-transaktioner, vilket tvingar handlare att utföra sina aktiviteter på flera börser. Kryptohandlare köper först kryptovalutor för fiat-pengar på en specifik plattform och distribuerar sedan mynten på olika handelsplattformar för att säkerställa likviditet och vinst. För att konvertera digitala valutor till fiat kan handlare bara välja ett fåtal plattformar. PCEX är en heltäckande lösning som erbjuder hög likviditet; kryptohandlare kan utföra alla sina affärer på en enda plattform och är också garanterade betydande avkastning.

Hög likviditet

För att främja likviditeten hos digitala tillgångar på PCEX förkroppsligar plattformen alla nyckelattribut för snabbt utbyte;

Ett enkelt användargränssnitt för att förenkla transaktionsprocessen. PCEX är konstruerat på samma sätt som National Stock Exchange-formatet för bekantskap.

Låga transaktionsavgifter (PCEX insisterar på väldigt få avgifter för handel på plattformen).

En sofistikerad köp- och säljprocedur via en överlägsen matchningsmotor. Handelsorder kommer att kombineras snabbt på plattformen.

Ordermatchning av hög kaliber

PCEX-användare erbjuds det begränsade handelsförfarandet så att de kan köpa eller sälja tillgångar till ett pris de sätter; matchningsmotorn kommer att försöka öka försäljningen genom att matcha användarnas förhandling med ett bättre pris på en begränsad tid. Timeout kommer att ställas in av handlare, varefter handelsordern tas bort från plattformen. PCEX har förmågan att matcha beställningar snabbt genom en överlägsen ordermatchningsmotor.

överkomliga priser

För att handla på PCEX kommer kryptohandlare endast att ta på sig två avgifter: transaktionsavgifter och uttagsavgifter. Transaktionsavgiften på PCEX är mycket lägre än avgifterna på andra plattformar som erbjuder liknande tjänster. En betydande del av transaktionsavgifterna går till PCEX-mäklare och undermäklare; plattformen kommer att få en mindre andel av nedskärningen.

Mäklar- och undermäklarkanaler

Mäklare och undermäklare för handel med kryptovalutor är en unik egenskap hos PCEX-handelsplattformen. Handlare på kryptovalutabörsplattformar möter ofta dålig kundsupport och långsamma reaktionstider. PCEX korrigerar denna nackdel genom att anställa en flotta av mäklare och undermäklare för att personligen hjälpa handlare med varje handel. En enda kontaktpunkt kommer att utses för handlare på PCEX som de kan kontakta när som helst för att få hjälp. Inga mörka perioder av bortfall kommer att förknippas med PCEX.

Genom kanalmäklare och exceptionella tjänster strävar PCEX efter att bygga långsiktiga relationer med användare. Mäklarkanalen lägger också till ett lager av säkerhet till plattformen.

hög säkerhet

PCEX har för övrigt flera säkerhetslager. Plattformen har en Clark-Wilson modell av säkerhetsarkitektur för att säkerställa dataintegritet. Säkerhetssystemet kommer att verifiera acceptansen av informationen i PCEX så att dataintrång kan undvikas helt. Säker verksamhet på plattformen kräver samarbete med revisorer; enheter och identiteter finns på plats för att skydda webbplatsen. PCEX erbjuder kryptohandlare en ogenomtränglig säkerhetsnivå och skyddar handlarens identitet och digitala tillgångar från hackare och oavsiktlig förlust.

Alla användare, mäklare och undermäklare på PCEX måste fylla i ett KYC/AML-protokoll; PCEX förbereder sig i förväg för eventuella föreskrifter som kan uppstå i framtiden. Handlare kan också vara säkra på lagligt beteende på plattformen.

Slutsats

Handel med kryptovalutor är en volatil atmosfär med priser som stiger och faller nästan dagligen. Prisvolatiliteten beror på landets eller statens regler, säkerhet, acceptans av kryptovalutaleverantörer, stora spelare, etc. Handel med kryptovaluta ger en mycket högre avkastning på investeringen än den traditionella börsen; tidiga cryptocurrency-investerare gjorde vinster i miljoner under 2017-2018.

För att möta den växande efterfrågan på digitala valutor och digitala valutahandelsplattformar antar PCEX ett avancerat ramverk med fullserviceverktyg. Allt en kryptohandlare behöver för att bedriva smidig och enkel handel är tillgängligt på PCEX. Faktum är att PCEX går längre.

Utforska den nya och exceptionella kryptovalutabörsen på http://www.pcex.io.

Leave a Comment