Fibonacci snabb handel

Enkel Fibonacci Trading Guide – 4 enkla steg för Fibonacci Trading

Om du är som alla andra som har en krävande livsstil, är jag säker på att du inte vill spendera större delen av din tid med att sitta och vänta på att marknaden ska flytta för dig. År av erfarenhet har lärt mig några tekniker som har gjort att jag har kunnat hålla min sitt- och väntetid till ett minimum. Jag har upptäckt att jag inte behöver hålla ett öga på marknaderna timme efter timme. Vill du veta dessa tekniker så att du också kan få dina affärer gjorda på kort tid, vilket ger dig tid att göra saker som handel med pengar tillåter dig att göra? Så fortsätt läsa!

1. Håll din handelsteknik enkel och begriplig. Det är viktigt att du omedelbart bestämmer dig för att du ska få handel att fungera för dig, inte att du arbetar för marknaderna.

2. Välj en mycket specifik teknik som du kan lära dig helt och i detalj. Du vill inte täcka in för många tekniker som kan vara förvirrande när du står inför en snabbrörlig marknad. Fibonacci handelsteknik är lätt att lära sig och har få regler att komma ihåg. De bästa teknikerna är de enklaste.

3. Håll dig till det du vet. Bli inte frestad att försöka köra flera olika sätt att handla. Du kan lära dig Fibonacci retracementteknik på 30 minuter eller så. Så mycket som möjligt, använd den metod du känner mycket, mycket väl. Du behöver bara göra lite forskning för att handla med Fib-metoden för att spara tid på din analys.

4. Fibonacci-handel har använts i decennier, det är bevisat, jag använder det dag efter dag. Helt enkelt, Fibonacci-handlare byter bara tillbakadrag till Fiboancci retracement-linjer och anger sedan en handel vid nästa lägre (eller högre) Fib-linje med en stop loss ovanför (under) den första Fib-linjen.

Du kan lära dig mer från den kostnadsfria guiden till Fibonacci-handel, “Your Fibonacci Retracement and Trading Guide”

Leave a Comment