En recension av Monthly Money Makers Magazine

Money Makers Monthly är, ja, ett knepigt företag att navigera i. Företaget säger att det är en branschtidning som granskar direktförsäljnings- och nätverksmarknadsföringsbranschen. De har över tolv miljoner entreprenörer som driver sina egna distributionsbolag. Så vitt vi kan säga är detta ett företag som ger ut en facktidning och sedan låter andra sälja annonserna som går in i publikationen.

Ett enstaka nummer av facktidningen kostar nästan fyra amerikanska dollar och sex kanadensiska dollar. Den kommer ut en gång i månaden och har funnits på marknaden i elva år. Den är utgiven av Keith B. Laggos och har en upplaga på tvåhundratusen exemplar i USA. Det är en ganska bra siffra för en facktidning.

Money Makers månadsinkomstmöjlighet verkar vara en försäljningschefs. Enligt webbplatsen är registraren chef för annonsco-op och den personen är ansvarig för att få klassificerade annonscertifikat och sedan placera större annonser eller annonser som kommer att visas i flera regioner. Ad Co-Op Manager tjänar två dollar från varje personligt sponsrad distributör och kan ha så många distributörer som de vill i sin downline.

För att vara ärlig så är sidan väldigt förvirrande. Det nämns om en downline av distributörer, men inget om hur man blir en distributör. Det nämns om provisioner, men inte ett ord om hur mycket provision du tjänar på att placera annonser eller vilka typer av annonser som kommer att visas i rubriken för rubriker. De nämner inte hur ofta du får betalt, och de kräver en förskottskostnad på, ja, även det är förvirrande. Standardrepresentantalternativet kostar fyrtio dollar och sedan en månatlig betalning på tjugoåtta dollar. Det lyxiga repalternativet kostar femtio dollar och sedan samma månatliga betalning på tjugoåtta dollar.

Uppenbarligen har företaget funnits ett tag. Publikationen är elva år gammal. Webbplatsen är också väldigt vacker. Tyvärr kunde vi inte ta reda på hur möjligheten tjäna pengar per månad faktiskt fungerar. Webbplatsen är inte okomplicerad med hur mycket du kommer att tjäna, exakt hur du kommer att tjäna och hur ofta du får betalt. Varje webbplats som inte ens tillhandahåller den här typen av grundläggande information på ett enkelt, begripligt språk (och sedan tar ut en månadsavgift) är inte en du vill registrera dig för. Godkänn aldrig några villkor förrän du har läst alla villkor du godkänner.

Ett etablerat företag som detta borde ha ett bättre sätt att rekrytera representanter, eller åtminstone en begriplig arbetsbeskrivning och kompensationsplan. Money Makers månadsinkomstmöjlighet har ingetdera. Det verkar som om de lägger mer kraft på att skapa utseendet och känslan på webbplatsen än innehållet på webbplatsen. Håll dig borta från detta företag tills dina mål och krav är tydligare definierade.

Leave a Comment