DigitalTicks Exchange – En avancerad kryptovalutabörs

DigitalTicksExchange: En avancerad kryptovalutaväxling!!!

DigitalTicksExchange är inte bara en annan kryptohandelsplattform. Den är designad av handlare för handlare. Början av idén startade i december 2017. DigitalTicksExchange-teamet kommer med DEN FÖRSTA NÅGONSIN CRYPTOBYTE FÖR RÅVAROR. Teamet strävar efter att tillhandahålla den bästa handelsplattformen för kryptovalutamarknaden.

DigitalTicksExchange Mission and Vision

Med huvudmålet att vara bland de 3 bästa kryptovalutabörserna när det gäller börsvärde, implementerade teamet en robust, kraftfullare och bättre kvalitetsteknik som krävs av en avancerad kryptovalutahandelsbörs 2018 med avsikten att vara den bästa onlinehandeln. plattform för kryptovaluta. Vårt team är dedikerade till att erbjuda den mest anpassningsbara utbytesplattformen för handlare och mäklare och på så sätt ta ett steg närmare målet att vara den enda användarvänliga börsen med enkel handel med kryptovalutor och kryptoråvaror.

Med ökningen av antalet kryptovalutabörser runt om i världen har kryptovalutabörsmarknaden sett många nya användare attraherade att handla dessa valutaswappar, men den största utmaningen för alla kryptovalutabörser är att hantera börsens säkerhet och därmed bygga förtroende och förtroende för slutanvändarnas sinnen. DigitalTicksExchange planerar att vara en av de mest pålitliga digitala valutabörserna i världen, med sin plånboksväxling med flera kryptovalutor och avancerade säkerhetsrevisionssystem och regelbundna sårbarhetstestning.

DigitalTicksExchange-teamet består av handlare, industrimän. Entreprenörer, Blockchain-entusiaster. För att göra utbytet framgångsrikt har DigitalTicksExchanges innovativa utvecklare ansträngt sig allt för att förstå handlarnas behov och krav, från nybörjare till proffs. Plattformen är anpassad på ett sådant sätt att den är enkel att använda av alla marknadsaktörer, vare sig det är Hedger, Scalper, Arbitrager eller Speculator.

Här är listan över några unika funktioner som skulle erbjudas på DigitalTicksExchange

Semi-algoritm funktionalitet

Portföljvy för en enda order

Genvägsknappar Funktion

Olika handelsinstrument

Kompatibilitet med flera enheter

DigitalTicksExchange Token (DTx)

DTx är DigitalTicksExchange UTILITY Token. DTx Utility-token kan köpas med Bitcoin, Ethereum och banköverföringar. Försäljningen av denna token startade den 25 mars 2018 och den offentliga försäljningen den 15 april 2018. Tokenförsäljningen avslutades den 15 juni 2018.

Teamet är glada att kunna meddela sin framgångsrika tokenförsäljning. Under tokenförsäljningen sålde teamet totalt 64 miljoner tokens och samlade därmed in 30 miljoner USD. Det finns för närvarande över 30 000 medlemmar i DigitalTicks community och antalet växer mycket snabbare.

Fördelar med handel på DigitalTicksExchange

Handelsplattformen DigitalTicksExchange är mycket smidigare och erbjuder ett bra användargränssnitt med flera funktioner som krävs av handlare. En av de främsta fördelarna med att använda vår plattform är att börsen inte tar ut några transaktionsavgifter under de första månaderna. Detta kan vara en enorm vinstmöjlighet för högfrekventa handlare. Vi kommer också att erbjuda volymbaserade incitament till högfrekventa handlare. Vi älskar våra användare och vill skapa en rättvis marknad för alla våra registrerade användare genom att hjälpa dem att handla kryptovalutor för vinst genom att tillhandahålla regelbundna forskningsrapporter utarbetade av vårt team av expertforskare.

Slutsats

Med incitament som den volymbaserade modellen är Maker-Taker Concept Digital Ticks Exchange fokuserad på att tillhandahålla enkel handel och ta ut ett rimligt pris för en handel. DigitalTicksExchangeteam strävar efter att vara i toppen och är dedikerade till att tillhandahålla alla verktyg och stöd som behövs av någon av sina handlare för att handla på kryptovalutamarknaden. Börsen kommer att vara färdigutvecklad och lanserad före slutet av augusti 2018. Teamet tror att DigitalTicksExchange skulle vara den mest avancerade kryptovaluta utbytesplattformen för att handla olika kryptovalutor – kryptovalutor såväl som råvaror för kryptovalutor.!!!!

Leave a Comment