Den fula sanningen om påträngande försäkringssäljare

Varför är några av de mest framgångsrika försäkringsagenterna irriterande aggressiva? Du vet vem jag pratar om. Dessa ruttna ägg säljer säkrare än 10 personer. Du tål dem inte och ingen annan heller, men din försäljningschef tycker att de är idealiska. De är exemplet som kastas i ansiktet på dig när du säger till din försäljningschef att du inte säljer någonting genom att ringa alla dessa löjliga kalla samtal.

Som ni vet finns det alltid två sidor av varje historia och två versioner av verkligheten. Försäljningschefen är lika upphetsad som en valp som får en magslipning över den här idioten eftersom idioten säljer en massa policyer. Varken försäljningschefen eller idioten bryr sig om spåret av förstörelse som idioten lämnar i sitt spår. Dessutom gillar rövhålet verkligen att misshandla och misshandla människor. Detta dåliga beteende ger idioten en känsla av makt.

Nu till den andra sidan eller versionen av det idiotiska tillvägagångssättet. Idioten säljer många försäkringar eftersom han behöver sälja många försäkringar för att behålla sin inkomstström. Dina återkommande affärer och hänvisningar är praktiskt taget obefintliga. Ingen skulle hänvisa rövhålet om de inte hatar den andra personen, och även då kan de flesta människor inte förmå sig att spy rövhålet på någon de känner. Så det enda sättet att upprätthålla ett företag är att ständigt sälja nya policyer till nya människor.

Rövhålet är en arbetsnarkoman och det är bra eftersom det är det enda sättet som rövhålet håller igång. Eftersom ingen gillar rövhålet när rövhålet får en tid måste han sälja något och det är precis därför han är så irriterande påträngande.

Okej, så vad ska en anständig människa göra? Tja, den goda nyheten är att du kan bli mer framgångsrik än idioten. Du kan göra detta med mycket mindre arbete än idioten. Du kan också göra detta utan att skämmas över dig själv.

Nyckeln till din framgång är att sälja utan avslag. Du eliminerar helt enkelt de ord, handlingar och beteenden som utlöser motstånd, defensivitet och avvisande. Istället för att tvinga fram ett “ja” strävar du efter att förstå och sedan styra tankeprocessen. Som Benjamin Franklin sa en gång, alla tycker att deras egna idéer är fantastiska idéer. Du hjälper helt enkelt dina framtida kunder att upptäcka sina egna fantastiska idéer.

Leave a Comment